CS:GO zoom sensivity flick atamıyorum

xollieN

Hectopat
Katılım
4 Şubat 2021
Mesajlar
68
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
CSGO'yu 400 DPI 2.5 sensitivity, raw input kapalı oynuyorum. Zoom sensitivity ise 0.6 awpde yüksek sens oynarken flick atmakta zorlanıyorum o yüzden bunu kullanıyorum 0.6'da rahatça flick atıyorum ama scope açıkken arkamı dönmek için mouseu 4-5 kez çevirmem gerekiyor (bilek oyuncusuyum) çoğu esporcunun zoom sensinin 1 olduğunu gördüm 0.6 fazla mı düşük?
 
CS:GO'yu 400 DPI 2.5 sensitivity, RAW input kapalı oynuyorum. Zoom sensitivity ise 0.6 awpde yüksek sens oynarken flick atmakta zorlanıyorum o yüzden bunu kullanıyorum 0.6'da rahatça flick atıyorum ama scope açıkken arkamı dönmek için fareyi 4-5 kez çevirmem gerekiyor (bilek oyuncusuyum) çoğu esporcunun Zoom sensinin 1 olduğunu gördüm 0.6 fazla mı düşük?

Kanka bunu kuralı yok. İstediğin rahat hissettiğin ayarda oynarsın Pro'lar muhabbetini takma. Onlarda nasıl alıştıysa öyle oynuyor. Zoom konusuna gelince, düşük sensde flick atabiliyorsun ama dönmekte zorlanıyorsan ya sens yükseltip flickden ödün vereceksin ya da zor dönüp rahat flick atacaksın bu senin sorunu yapacak bir şey yok yani:)
 
Hassasiyetin yüksek zaten iyi bir takımda oynuyorken arkanı dönmene gerek kalmaz önündekini vurman yeterli. Flick shot için pratik yapman lazım bol bol, hassasiyetin de senin için doğru olduğundan emin ol. Bir noktaya ateş et ve o noktayı sabit bir şekilde crosshair üzerinde tut o sırada rastgele tek tek WASD tuşlarına basılı tut. Çok kayıyorsa sens sana uygun değildir, az kayıyorsa pratik yap kontrolün gelişir.
 
Mouse tutuşunu, mouse ve mousepadini bilmeden yorum yapmak zor ama evet ortalamanın altında bir zoom sens. Deneye deneye en rahat ettiğini bulmanı öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı