4:3 1024x768 Low olarak hocam.@Aykut32 hangi ayarlarda oynadığına bağlı
RAM'lerim yeterli olmayacaktir. 1600 Mhz çünkü 3000 Mhz çevirmem gerekli olacak diye düşünüyorum, teşekkür ederim.
Evet ayarlarim ile aynı bilmeyenler yine de okumuş olurlar ilginiz için teşekkür ederim.
PSU değiştirseniz olur kasa değişimine gerek yok o zaman.Normalde kasam rampage marka sogutucumu tam hatırlamıyorum bunları almasamda bi kaybim yada uyumsuzluk yaşar miyim ?
Eve gidince PSU'nun modeline vs. bakıyım tekrar dönüş yapayim sizlere eğer uyum sağlanmazsa değerlendirmeye alalım teşekkür ederim yardımlarınız için. Kullanmış olduğum RAM'ler 1600 Mhz'de. Yeterli olacak midir yoksa değişim yapmalı mıyım?PSU değiştirseniz olur kasa değişimine gerek yok o zaman.
RAM'leriniz yeterli benim önerdiğim parçalar için.Eve gidince pusun modeline vs bakıyım tekrar dönüş yapiyim sizlere eğer uyum sağlanmazsa değerlendirme ye alalım teşekkür ederim yardımlarınız için, kullanmış olduğum ramlar 1600mhz de yeterli olucakmidir yoksa değişim yapmalı mıyım?
1080P çözünürlüğüne ve alabildiğin en yüksek grafik ayarlarına almalısın.
Ben ne diyorum sen ne yapıyosun...4:3 1024x768 low olarak
Sistemimde SSD zaten var ayrıca dediğiniz cozunurlukleri ayarladım fakat ekranda kasmalar ve drop meydana geldi FPS olarak hic bir farklılık olmadı ve gözüme çok farklı geldi.Ben ne diyorum sen ne yapıyosun...
Çözünürlük ve ayarlardan kıstığın zaman güçlü ekran kartı varsa ekran kartı kullanımı azalır, işlemciye yük biner. CS:GO gibi bir oyunda darboğaz kaçınılmaz olur.
Alabildiğin en yüksek ayarlara al, böylece işlemciye yük binmesin.
İlla bir değişim yapmak istiyorsan sisteme SSD ekleyebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.