CS:GO'da 5000 TL'lik bıçağım çalındı

Dostum yanlış birine gitmemiş bence arakdaşını çek karşına konuş, gönderilen hesap yeni 0 Level ve sizin fotoğrafınız var kim sizin fake hesabınızı açsın arkadaşın seni sırtından bıçaklamış.
 
İşte bu yüzden sacma sapan trade ve kumar sitelerine göz atmak için bile tıklamayın.
Çok geçmiş olsun umarım kişi Türktür ve cezasını çeker. Ama Türk olsa bile sizin itemi çalan hesap bir bot yani çıkmaz sokak.
 
API anahtarı ile sizin onayınız olmadan takas isteğini kabul edemezler, muhtemelen takası yapacağınızı bilen birisi sahte hesap oluşturarak istek atmış.

Arkadaşınızdan şüphelenirdim yerinizde olsam.
 
Öncelikle görselleri ek olarak paylaşacağım inanmayanlar olabilir.

Bundan bir hafta önce başıma kötü bir olay geldi. Yakın arkadaşımla kendi aramızda bıçakları trade işlemi yaptık. Ban bitince ben bıçağı tekrar istedim. Telefondan Steam üzerinden bana takas gönderdi ama takas bana gelmeden işlem iptal edilip benim Steam adıma sahip farklı birisine gitti. İşlemin iptali bende de arkadaşımda da görünüyor. Başımıza gelen olay çok saçma ve inandırıcı gelmiyor olabilir ama yaşayan çok fazla kişi olmuş. Bu saçma olay yüzünden 5000 küsur TL'lik bıçağım çalındı. Birkaç gün araştırdım nasıl olur diye Steam API Key olayı varmış. Yani siz bir trade veya benzeri bir siteye girerken sizlerden Steam üzerinden giriş yapıp onay vermenizi istiyor. O kısmı okumadan geçiyoruz. O kısımda bazı siteler bizim onay vermemiz doğrultusunda Steam API Key ile bot üzerinden herhangi bir trade işleminde bizden onay bile istemeden alabiliyormuş. Steam üzerinden defalarca kez ticket attık cevap verilmiyor. Belki bir ihtimal türktür diye savcılığa suç duyurusunda bile bulunduk. Bugün bıçağı çalan kişi trade yapmaya çalışıyor. Sizlerden ricam profili dolandırıcılık, hırsızlık veya farklı şeylerden şikayet etmeniz. İnanın çok zoruma gidiyor. Mebla az değil 5000 TL. Bari geri alamıyorum trade yapmasın. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şikayet edeceğiniz profil: Steam Community :: tradeit.gg cs.money

Eki Görüntüle 708138

Eki Görüntüle 708139

Eki Görüntüle 708140

Eki Görüntüle 708141

Geçmiş olsun öncelikle zabıt tutulup savcılığa şikayette bulundunuz herhalde hukuki işlemlerde hakkınızı arayabilirsiniz onun dışında pek bir şey yapmak mümkün değil gibi çünkü siteler ve çerezler öyle izinler alıyor ki yakında başımız belaya girecek o derece dikkat etmek lazım bu konularda tekrardan geçmiş olsun umarım alırsınız.
 

Geri
Yukarı