CS:GO'da 60 FPS almak için sistem toplama

KafkasBeyi

Hectopat
Daha fazla  
İlk başta herkese merhaba, ben bir şey danışmak istiyordum. CS:GO'da en düşük ayarlarda 60 FPS sabit alacak en düşük bütceli sistemi yazabilir misiniz? Linkleriyle olursa daha da iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
upload_2017-8-31_11-31-49.png

200 fps oynayabilirsin. 1600 TL.

Dosya Ekleri

• upload_2017-8-31_11-30-39.png
    upload_2017-8-31_11-30-39.png
    18,1 KB · Görüntüleme: 332
Bütcem yok,alcağım sisteme göre para harcıyacağım.Ve ne kadar küçük bütceli olursa o kadar mutlu olurum.Zaten çok oyun oynamam,dediğim gibi Cs:Go da en düşük ayarlarda sabit 60 fps alsın yeter.Şu an kullandığım Pc çöp yada tarihi eser diyebiliriz yani topluyacağım kötü bir bilgisayar bile benim için Nirvanaya ulaşma olcak.Yani cümlemi topluyum;Cs:Go da en düşük ayarlarda 60 fps sabit alacak en düşük bütceli bir sistem önerirseniz sevinirim ve iyi bir araştırmacıyım yani dediğiniz sistemin parçalarını daha ucuza bulabilceğime inanıyorum.
Sevgiler.İyi bayramlar :D

En güncel ve en ucuz toplayabileceğimiz sistem bu. İstersen daha düşük bütçeye almak istiyorsan her parçayı farklı sitelerden sipariş verip indirimleri beklemek olur.

Bu sistemden ekran kartını çıkararak dahili GPU ile de düşük - yüksekte 60 FPS alabilirsiniz.

Ayrıca kasa ve PSU'dan da kısılabilir... İşte böyle bir şey topladım ben. Düşük bütçeli ama ileride yavaş yavaş geliştirilebilir bir sistem oldu. Ayrıca bu sistem ile yüksekte oynayabilirsiniz. Daha ucuzu olmaz sanırım sıfır sistem alınacaksa.
upload_2017-9-1_20-3-20.png

Bu sistemden ekran kartını çıkararak dahili GPU ile de düşük - yüksekte 60 FPS alabilirsiniz.

Ayrıca kasa ve PSU'dan da kısılabilir... İşte böyle bir şey topladım ben. Düşük bütçeli ama ileride yavaş yavaş geliştirilebilir bir sistem oldu. Ayrıca bu sistem ile yüksekte oynayabilirsiniz. Daha ucuzu olmaz sanırım sıfır sistem alınacaksa.Eki Görüntüle 257342
250W önermiyoruz. İlerleyen zamanlarda ekran kartı alır ise yetersiz kalma ihtimali var. 400-500W tavsiye ederim.

60 FPS ile akıcı oynayabileceğiniz sanmıyorum. Bütçenizi belirtir misiniz? Önerdiğim ekran kartı tüm oyunları oynatabilecek seviyede en güncel. Ekran kartınızı çıkartırsanız attığım videodaki gibi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

60 FPS ile akıcı oynayabileceğiniz sanmıyorum. Bütçenizi belirtir misiniz? Önerdiğim ekran kartı tüm oyunları oynatabilecek seviyede en güncel. Ekran kartınızı çıkartırsanız attığım videodaki gibi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizin sisteminizde öyle, fakat benimkinde G4600 bulunmakta ki bu işlemcide HD630 dahili grafik birimi bulunmakta. İsterseniz onu da bir aratın.

250W önermiyoruz. İlerleyen zamanlarda ekran kartı alır ise yetersiz kalma ihtimali var. 400-500W tavsiye ederim.
PSU da ileride geliştirilebilir.. Şimdilik toplanabilecek en ucuz sıfır sistem bu diyebilirim

Sizin sisteminizde öyle, fakat benimkinde G4600 bulunmakta ki bu işlemcide HD630 dahili grafik birimi bulunmakta. İsterseniz onu da bir aratın.

PSU da ileride geliştirilebilir.. Şimdilik toplanabilecek en ucuz sıfır sistem bu diyebilirim
Ayrıca bu sisteme 1030 veya R7 240 takılırsa yine PSU yetecektir. ama daha üstü takılamaz

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı