CS:GO'da aile paylaşımındaki hileden ban yenir mi?

İşletim sistemi
Windows 10

berat02910

Femtopat
Daha fazla  
Hesabımı sil işlemi nasıl oluyor? Arkadaşım CS:GO oynuyordu ve hile açtı. Başka hesabına zarar gelmesin diye aile paylaşımını kapattı. Fakat ban yiyebiliyormuş ve o da hile açtığı hesabını silmek istiyor. Yani hesabımı sil derse 30 gün kitlenilince hesap kontrol mü ediliyor? Hile yakalanırsa ne oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabımı sil işlemi nasıl oluyor? Arkadaşım CS:GO oynuyordu ve hile açtı. Başka hesabına zarar gelmesin diye aile paylaşımını kapattı. Fakat ban yiyebiliyormuş ve o da hile açtığı hesabını silmek istiyor. Yani hesabımı sil derse 30 gün kitlenilince hesap kontrol mü ediliyor? Hile yakalanırsa ne oluyor?
Ana hesabımdan VAC yedim ama yan hesabımdan oynamaya devam edebiliyorum. Daha önce oyun da paylaşmıştım iki hesap arasında.

Artı -1 Eksi
Hesabını silse bile hangi hesaptan oyunu paylaştığı belli olur uğraşmasın boşuna. Her seferinde ban yenmiyor ama paylaşım yapılan hesap hile açarsa ana hesabın da yeme ihtimali var. Bekleyip görecek.

Programı PC'den güzelce temizlemesi lazım yoksa tekrar görebiliyor. Ve ban yediği hesabın telefon numarasını bir daha kullanmasın Steam'de. Yeni hesap açıp ailesinden birine kaydetsin. Yoksa telefon ile kaydettiği her hesaba VAC gelecek haberiniz olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı