CS:GO'da çok adam vurmak yasaklanma sebebi olur mu?

Türk sunucularında bu olay genelde çok fazla oluyor. Ben de adminlik yaptım falan ama asla bu kadar basit sebeplerden dolayı adam banlamıyordum. Bazıları gerçekten banlamaya yer arıyor.
Mesajları konudan çok saptırmak istemiyorum fakat cidden Türk sunucuları rezalet. Çok uzun bir süre yönetim ekibinde olduğum sunucuda herkes hile açıyordu banlıyorduk, hile açmayanları da büyük yetkililer sunucuda yokken bazı adminler sepebsizce banlıyordu.

Türk sunucularında bu olay genelde çok fazla oluyor. Ben de adminlik yaptım falan ama asla bu kadar basit sebeplerden dolayı adam banlamıyordum. Bazıları gerçekten banlamaya yer arıyor.

Kanka TCpropublic diye bir TR sunucusu var biliyor musun o sunucu sözde TR'nin en büyük sunucusu ama günde 1 hile 9 masum olmak üzere 10 kişiyi banlıyorlar gerçekten rezalet

Kanka tcpropublic diye bir TR sunucusu var biliyor musun o sunucu sözde TR'nin en büyük sunucusu ama günde 1 hile 9 masum olmak üzere 10 kişiyi banlıyorlar gerçekten rezalet.

Genelde öyle oluyor zaten. Oynayamayan kişilerin yedirememesi üzerine yapılan tonla saçma hareketlerden bir tanesi. Neyse konuyu çok da saptırmayalım :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı