CS.GO'da çok kötüyüm

UTKU123161

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2019
Mesajlar
198
Çözümler
1
Merhaba dostlar ben CS:GO oyununda aşırı kötüyüm. Silver 1 rankım var rekabetçide yine birşeyler yapıyorum ama topluluk sunucularında kill dahi alamıyorum. Aslında crosshairimi doğru yere koyuyorum ama ben adama 1 mermi sıkana kadar ölmüş oluyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bu oyun için cidden canını sıkmaya değmez, yine de gelişmek istiyorsan kendine uygun silahı alman lazım popüler olan silahı değil.
Herkes AWP oynuyorsa ve başarılılarrsa sen de AWP oynayamıyorsan kendini kasmana gerek yok. Örneğin MP5'de iyi isen o silah ile antrenman yap. BOT'lar ile oynayarak kendine uygun silahı keşfet ve o silahta ustalaşmaya bak.
 
Zamanla kendini geliştirirsin. Böyle kendini kötümseyerek hiçbir yere varamazsın :) İyi olacağına inan. Kendini geliştirmeye çalış sadece. Herkes annesinin karnından prof. oyuncu olarak çıkmıyor. Alışırsın, kasma kendini. Zevk almaya bakarak oynarsan daha rahat kendini geliştirirsin, ciddiye alma bu kadar.
 
Tecrübe. Hayatında ilk kez FPS oyunu olarak CSGO oynayacak birisi çok zorlanacaktır. Vuruş yaparken nerede kaçacağını, nerede eğileceğini falan da bilmen lazım. Sadece vuruş geliştirmekle de olmuyor tabi.
 
Merhaba dostlar ben CS:GO oyununda aşırı kötüyüm. Silver 1 rankım var rekabetçide yine birşeyler yapıyorum ama topluluk sunucularında kill dahi alamıyorum. Aslında crosshairimi doğru yere koyuyorum ama ben adama 1 mermi sıkana kadar ölmüş oluyorum.
aim uzerine programlar var cs de kullandigin sens ve dpi i ayarlayip o prigramlarda calisabilirsin steamde browser uzerinde bulabilirsin
 
Kullandığın monitör, oyun FPS ve klavye mouse da fark yaratabilir. Rekabetçide çok fazla 144'lük adam var. Bu işi aşırı ciddiye alıyorlar ve ticarete döküyorlar. Basit eğlencede biraz daha deneyim kazanılabilir.
 
@Saitama_'nın dediği gibi. Emek vermeden bir şeyler elde edemezsin. Ben normal bir oyuncuya göre neredeyse %10 kadar emek veriyorum CS:GO'ya. Ama rankım nova.
Aim maplerinde kendini geliştir. Profesyonel oyuncu ve yayıncıları izle. Yaptığı taktiklere dikkat et. Uygulamaya çalış. Her el ölerek, öldürerek öğreneceksin taktikleri. Eminim ki çok daha fazla gelişeceksin.

1-1 uzak mesafe tabanca fightındaysan ve adam sağ sol yapıyor diye vuramıyorsan, adamın kafasının hizasında gideceğe yere aimini koy ve rakibin aimine gelince yapıştır.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı