CS:GO'da en hızlı seçkin hesap nasıl olunur?

Çarşamba günü bol bol basit eğlence dust 2 girersen yararı oluyor.

Önerim basit eğlencede rehine kurtarma oynarsanız ve çarşamba ve perşembe gününüzün bir kısmını oyuna verirseniz yaklaşık toplam 6 saatten 7 haftada rekabete girmeden 21 sv olursunuz diye düşünüyorum ben 8 haftada kasmıştım.

Ben sürekli basit eğlence girdim. 120 saatin sonunda seçkin oldum. Ama çok fazla Level atladığınız zaman azaltılmış XP veriyor. Burada zaman kaybediyorsunuz. 2-3 ay sürebilir.

Hocam kusura bakmayın sonradan aklıma geldi de ben dust 2 basit eğlence oynasam eğer bizim takımda hile varsa hileci ban yediğinde verilen XP silinir mi? Ve maçı kaybetsem bile vurduğum adam sayısına göre mi XP veriyor? Yoksa xp vermiyor mu?

Hocam kusura bakmayın sonradan aklıma geldi de ben dust 2 basit eğlence oynasam eğer bizim takımda hile varsa hileci ban yediğinde verilen XP silinir mi? Ve maçı kaybetsem bile vurduğum adam sayısına göre mi XP veriyor? Yoksa XP vermiyor mu?

Hocam puanınız çarpı 4 kadar XP geliyor bonus hariç.
Ve XP silinmiyor.

Hocam kusura bakmayın sonradan aklıma geldi de ben dust 2 basit eğlence oynasam eğer bizim takımda hile varsa hileci ban yediğinde verilen XP silinir mi? Ve maçı kaybetsem bile vurduğum adam sayısına göre mi XP veriyor? Yoksa xp vermiyor mu?
Çok bilmiyorum ama ben seçkin kasarken sadece dust 2 girdim. Evet 120 saat dust 2 oynadım.🙂 XP konusunda 20 adamdan fazla vurunca kazansamda kaybetsemde çok XP veriyordu.

Basit eğlence, ölüm maçı ve savaş oyunlarında oynadığınız oyunlarda hile olsa bile fazla etkileneceğinizi düşünmüyorum lobi kurarak oynarsanız(yanınızdaki adamın hile olma olasılığından) xpnizin düşme olasılığı artar ama önerim tek başınıza maça girmenizdir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı