CS:GO'da Haksız Overwatch Banı

Bu söylediğin vuruşlardan bin kat daha iyi vuruşlar yaptım. Bu gerekçeyle hiç ban yemedım. Önceki maçlardan birinde yapmışsın hile onun cezasını almışsın.

Edit: Zaten açtığını dile getirmişsin. Şöyle konuları görünce içim rahatlıyor.

Son düzenleme:
Bu söylediğin vuruşlardan bin kat daha iyi vuruşlar yaptım. Bu gerekçeyle hiç ban yemedım. Önceki maçlardan birinde yapmışsın hile onun cezasını almışsın.

Edit: Zaten açtığını dile getirmişsin. Şöyle konuları görünce içim rahatlıyor.

Ama farkı IP adresleri ve başka bir bilgisayarda açtım o hile hesabını o da oyunum çok az FPS verdiğinden dolayı açmıştım.

Son iki senedir Global rankta oynuyorum. Anlattığın, övündüğün vuruşlar bu ranklarda her oyuncunun normal vuruşları her iyi vuran ban yeseydi oyuncu kalmazdı. Kısaca hile açmışsın ban yemişsin iyi de olmuş hayırlı olsun.

Son iki senedir global rankta oynuyorum. Anlattığın, övündüğün vuruşlar bu ranklarda her oyuncunun normal vuruşları her iyi vuran ban yeseydi oyuncu kalmazdı. Kısaca hile açmışsın ban yemişsin iyi de olmuş hayırlı olsun.

Hala inandıramadım. Anlata anlata dilimde tüy bitti vallaha açmadım bu hesapta hile.

Bak dostum, eğer haksız yere ban yediğini düşünüyorsan oturup beklemekten başka yapacağın bir şey yok. Burada haksız yere ban yedim diye konu açman banını kaldırmaz.

Hocam konuyu hortlatıyorumda bende aynı şekilde haksız ban yedim direkt desteğe yazdım sizin kalktı mı bende Prime almıştım onun boşa gitmesini istemem.

Hocam konuyu hortlatıyorumda bende aynı şekilde haksız ban yedim direkt desteğe yazdım sizin kalktı mı bende Prime almıştım onun boşa gitmesini istemem.

Hocam desteğe yazdım artık destek geri dönüş yapmıyor. Onlarda bıktı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı