CS:GO'da haksız yere ban atarlar mı?

422470

Hectopat
Her maç illa birisi hile misin diye soruyor karşı takım ağlıyor. Mesela az önce bir maça girdim 15-16 kilim var 2-3 kere de ölmüşümdür. SSG kullanıyorum hem kolay hem 2 vuruşta adam ölüyor onunla koşması da kolay. Bir maçta 2 kil almışlığımda var 20 almışlığımda. Midden bakıyorum SSG ile adam öküz gibi duruyor vurunca da cheating yazıyor. Bunlar yüzünden ban falan yemem değil mi?

Overwatch'ta bahsedildiği gibi 8-9 kişi değil, 100-150 civarı müfettiş inceliyor. Müfettiş puanı yüksek olanların kararı daha etkili alınan sonuçta, o yüzden hile kullanmadan ban yeme ihtimaliniz yok gibi bir şey.

Atarlar başıma geldi overwatchta troll birisi herhalde şüphelendi ban yedim üstünede gitmedim az önce steamde kontrol ettim vac-ban
Bir kişinin şüphesi ile ban yemezsin kanka. Ayrıca overwatch banlardan sonra eğer VAC ban da yiyorsanız bilin ki kullandığınız 3.parti bir program valve sisteminde yasak listesine girmiştir.

Son düzenleme:
Atarlar knk, en büyük örneği ben, çok mu iyi oynuyorsun diye sorarsan, önümdeki arkası dönük adamı bile zor vuruyorum, neredeyse tüm rekabetçi maçlarda sonuncuyum, beni kim rapor, nasıl Overwatch'a düştüm, düştükten sonra da nasıl olur da banlandım aklım ermiyor, ve hala da 224 gündür banlıyım.
Yapacak birşey var mı, yok aga, çünkü ne kadar ticket attımsa da işe yaramadı, her defasında steamdestek yoluyla banınıza itiraz edemezsiniz diyorlar, nereye itiraz edebilirim diyince de söylemiyorlar, hile kullanmadığıma dair kanıt sunmama da olanak sağlamıyorlar.
Daha önce bilseydim haksız ban diye birşeyin olduğunu, hatta bilmekte değil duymam yeterdi, bu sayede envanterimde skinlerimi çok fazla barındirmazdım, hepsini satıp oyun alırdım, yani bi skinlerime çok üzüldüm.
Şimdi ise cs ms oynamıyorum, elimi ayağımı çektim, böyle bir sistem var oldukça cs'de, geri dönmeyi düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…