CS:GO'da haksız yere ban yedim

Şimdi de Vac ban yediniz yazıyor. Hayatımda bir kere hile kullanmadım arkadaşım bu nasıl sistem ya nasıl kaldırabilirim bunu
Abinin hesabı VAC ban yedi mi?
Hayır, şimdi baktım sorun yok onun hesabında.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    20,3 KB · Görüntüleme: 60
Şimdi de Vac ban yediniz yazıyor. Hayatımda bir kere hile kullanmadım arkadaşım bu nasıl sistem ya nasıl kaldırabilirim bunu

Hayır, şimdi baktım sorun yok onun hesabında.
O zaman kesinlikle hileye karışmışsın. 2. bir ihtimal yok. Kuzenin açmıştır hileyi kesin :) VAC yasaklaması kalıcıdır ve kalkmaz.

O zaman kesinlikle hileye karışmışsın. 2. bir ihtimal yok. Kuzenin açmıştır hileyi kesin :) VAC yasaklaması kalıcıdır ve kalkmaz.
Ya niye inatla" hile yapmışsın " diyorsunuz. Burada "Hile yapmadım" diye kendimi savununca siz ya da moderatörler banı mı kaldırmayacak, ki hile kullansam ban yedim diye buraya yazmam. Hile falan kullanmadım ama güven faktörüm düşük olduğu için sürekli hileli kişiler karşımda oynadı ara sıra da benim takıma hile denk geldi
Hileye başvur musunuz ki yemişsiniz.
Tamam kardeşim ben bilmiyordum hile yaptığımı ben de şizofrenlik ek olarak da alzheimer var unutmuşum hile yaptığımı. Hile yapmış olsam gelip burada "Nasıl banı mı kaldırabilirim" diye yazmam.

Ya niye inatla" hile yapmışsın " diyorsunuz. Burada "Hile yapmadım" diye kendimi savununca siz ya da moderatörler banı mı kaldırmayacak, ki hile kullansam ban yedim diye buraya yazmam. Hile falan kullanmadım ama güven faktörüm düşük olduğu için sürekli hileli kişiler karşımda oynadı ara sıra da benim takıma hile denk geldi
Dostum VAC tamamen otomatik bir sistem. Senin hesabında hile açılmamış olsa banlamaz. Doğrudan senin bilgisayarındaki dosyaları tarıyor. Bilgisayarında hile dosyası bulunmasa VAC seni banlamaz. Aileni ya da eğer hesabının şifresini verdiysen/çaldırdıysan onu sorgula o zaman ne diyeyim.

Dostum VAC tamamen otomatik bir sistem. Senin hesabında hile açılmamış olsa banlamaz. Doğrudan senin bilgisayarındaki dosyaları tarıyor. Aileni sorgula o zaman ne diyeyim.
Demek ki sistem hatalı bunu anlamış oldum, bu pc de bir tek ben oynuyorum ve hiçbir zaman hile yapmadım salak değilim hiler yapıp yapmadığımı biliyorum. İtiraz edebileğim bir destek vs ok mu ?

Tamam kardeşim ben bilmiyordum hile yaptığımı ben de şizofrenlik ek olarak da alzheimer var unutmuşum hile yaptığımı. Hile yapmış olsam gelip burada "Nasıl banı mı kaldırabilirim" diye yazmam.

Dostum atarlanmana gerek yok. VAC yediysen illa bir hile yazılımı kulanmışında yemişsin. Hile kulandım demek bu kadar zormu ya.

5Kdan daha fazla oynama saatim olmasına rağmen halen bir şey yok.

Not: VAC sistemi ne kadar saçma oldugunu yenı anldım üzgünüm.

Banınız VAC bana dönüştüyse, CS:GO için tehlike oluşturan 3.parti yazılım %100 tespit edilmiş demektir. Bunu açmak veya itiraz etme şansınız yok. Bir yanlışlık var ise kendiliğinden açılır. Arkadaşların tepkili olma sebebi, forumda hile kullandığı halde haksız ban yedim diyen insanların çok olması.

Yani baktığınız zaman ban yiyen kime sorsanız çoğu durduk yere yedim diyor fakat oyundan hile eksik olmuyor veya durduk yere ban yedim diyen kişilerin eski main hesaplarının da VAC banlı olduğu tespit ediliyor.

Demek ki sistem hatalı bunu anlamış oldum, bu pc de bir tek ben oynuyorum ve hiçbir zaman hile yapmadım salak değilim hiler yapıp yapmadığımı biliyorum. İtiraz edebileğim bir destek vs ok mu ?
Bilgisayarında hile dosyası bulunmasa VAC seni banlamaz. Aileni ya da eğer hesabının şifresini verdiysen / hesabı çaldırdıysan (hesaba senin dışında birisi eriştiyse) onu sorgula o zaman ne diyeyim.

Dostum atarlanmana gerek yok. VAC yediysen illa bir hile yazılımı kulanmışında yemişsin. Hile kulandım demek bu kadar zormu ya.

5Kdan daha fazla oynama saatim olmasına rağmen halen bir şey yok.
Ya kardeşim, hile kullansam ban yiyeceğimi bilirim, niye buraya gelip "Hile kullanmadım" yazayım elime n geçecek. Yahu adamı zorla zan altında bırakıyorsunuz. 1200 saatim var niye riske atayım çok hile kullanacak olsam smurf bir hesap açar orda kullanırım. Zoruma giden bu kadar hileli oyuncu varken benim ban yemem
Banınız VAC bana dönüştüyse, CS:GO için tehlike oluşturan 3.parti yazılım %100 tespit edilmiş demektir. Bunu açmak veya itiraz etme şansınız yok. Bir yanlışlık var ise kendiliğinden açılır. Arkadaşların tepkili olma sebebi, forumda hile kullandığı halde haksız ban yedim diyen insanların çok olması.

Yani baktığınız zaman ban yiyen kime sorsanız çoğu durduk yere yedim diyor fakat oyundan hile eksik olmuyor veya durduk yere ban yedim diyen kişilerin eski main hesaplarının da VAC banlı olduğu tespit ediliyor.
Sizde haklısınız ama %100 kısmı hatalı dostum. %100 olsaydı benim şu an ban yememek gerekirdi. Yazık yani o kadar saat verdim oyuna hepsi çöpe gitti. Aklıma hgelen tek şey küfürden dolayı ban yediğim, bununlar bir alakası olabilir mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı