CS:GO'da hassasiyet ayarımı nasıl bulurum?

Benim ayarlarım 500 DP 2.2. sens hızlı çevirmede tam dur dönebiliyorum. Aşırı yavaş yaparsanız arkanızdan biri ateş ettigni de refleks veremezsiniz mimimum bu senste oynanmalı düşüncesindeyim.

RAW ınput ayarı var bunun için. Low senste oynasanız bile hızlı fare çevirmelerinde arkanıza hemen dönebiliyorsunuz. Sırf arkaya dönemeyecek diye yüksek ayara alışmanın bir anlamı yok.

Bilekten oynuyorum fakat bazen adam arkamda oldu mu kolumla çeviriyorum. Çok kötü oynuyorum zaten. Doğru bir ayar bulup aim training yapacğaım.
Kendimden örnek vereyim 400DPI 0.6 sens olarak oynuyorum. Deneyip ne kadar düşük olduğunu görebilirsin. Düşük oynamamın sebebi kafa odaklı bir oyuncu olmam. Hassasiyetimin düşük olması ile de aimim çok titremez ve kafadan vuruşları affetmem. Sadece awp oynarken 1.7 sense çekerim ki flick atabileyim. Yani kısaca kendi özelliğinizi kendiniz bulmalısınız. Ayarın düşük olması arkanıza dönemezsiniz anlamına gelmez. Onun içinde ayar var o yüzden test edip bulun kimse size net bir cevap veremez burada.

Ben şu şekilde buldum.(DPI'a göre değişiklik gösterebilir) Sensivity'i 2.5 kullanıyordum ilk başladığımda fazla geliyordu biraz. 2 ile 3 arasında deneye deneye buldum, 2.2 uygun geldi bana.

Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi. Düzgün bir şekilde oynamak için hassasiyet ayarımı nasıl bulurum?
Ben oyuna ilk başladığım zamanlarda oyunun ilk verdiği hassasiyette oynuyordum herkes dalga geçiyordu daha fareyi kontrol edemiyor diye silver 3-4 arasındaydım:D. Sonrasında oyuna olan ilgim arttıkça, e-spor oyuncularını izledikçe onların hassasiyetlerini denemeye başladım. Kendimi en rahat hissettiğim hassasiyet ve DPI ayarlarını kullanmaya başladım. Şu an da kendime özel hassasiyetimi buldum ve 3 aydır kullanıyorum. Bir daha değiştirmemek üzere, kas hafızam da gelişiyor bu sebeple gittikçe daha iyi aimim oluyor. Kendi özel hassasiyetimi yaklaşık 1000 saatte buldum.

Ben oyuna ilk başladığım zamanlarda oyunun ilk verdiği hassasiyette oynuyordum herkes dalga geçiyordu daha fareyi kontrol edemiyor diye silver 3-4 arasındaydım:D. Sonrasında oyuna olan ilgim arttıkça, e-spor oyuncularını izledikçe onların hassasiyetlerini denemeye başladım. Kendimi en rahat hissettiğim hassasiyet ve DPI ayarlarını kullanmaya başladım. Şu an da kendime özel hassasiyetimi buldum ve 3 aydır kullanıyorum. Bir daha değiştirmemek üzere, kas hafızam da gelişiyor bu sebeple gittikçe daha iyi aimim oluyor. Kendi özel hassasiyetimi yaklaşık 1000 saatte buldum.
Hocam hassasiyetiniz kaç?

Ben şahsen 8.0 sv de kullanıyorum.
Awpde direk dönerek adama rahatlıkla sıkıyom (küçük bir mouse hareketi ile)
Onetab de atabiliyom rahatça sorun yaratmıyor.

Tek istediğim aimimi adamın kafasına ayarlayacak şekle getirmek. Fakat yapamıyorum olmuyor. Adam beni görünce direk onetap atıyor. Ben de onetap atmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı