3-4 hafta boyunca yasaklanmamaya çalışın, cezanızın boyutu sıfırlanır.
Evet maximum ban süresi 1 hafta olduğu için sürekli bunu alıyorsundur. Bir süre ban yeme ban döngüsü sıfırlanır.3-4 hafta boyunca yasaklanmamaya çalışın, cezanızın boyutu sıfırlanır.
3-4 hafta boyunca yasaklanmamaya çalışın, cezanızın boyutu sıfırlanır.
Buradan bekleme sürelerine ve yasaklamalara bakabilirsin.Arkadaşlar rekabetçi maçta sürekli çıksam da, çok kişiyi atsam da sürekli 7 gün ban yiyorum. Sebebi ne olabilir? Hiç 24saat vs. yemiyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
3 hafta boyunca bir daha yasaklanmazsanız, tekrardan süre sıfırlanır yani 30 dakika olur.Hocam ben en son takım arkadaşıma saldırmaktan 1 gün yedim bundan sonraki 1 hafta olacak sanırım 3-4 hafta yasaklanmaz isem silinirmi cezalar.
1 ay - 2ay yasaklanmadım fakat ondan sonraki günlerde gene aynı günü yiyorum3 hafta boyunca bir daha yasaklanmazsanız, tekrardan süre sıfırlanır yani 30 dakika olur.
Bu sürede ne kadar süredir ban yiyordunuz peki?1 ay - 2ay yasaklanmadım fakat ondan sonraki günlerde gene aynı günü yiyorum
Arkadaşlar rekabetçi maçta sürekli çıksam da, çok kişiyi atsam da sürekli 7 gün ban yiyorum. Sebebi ne olabilir? Hiç 24saat vs. yemiyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.