CS:GO'da hiç MM oynamamak

Hocam ben Legendary Eagle iken oyundaki hilelerden sıkılıp Valorant geçtim. Faceit, Esea gibi platformlara kesinlikle yönelin hem 128 tick hem de hile olayı yok denecek kadar az.
 
Dediklerinin çoğunda haklısın ama samimi bir cevap ve tavsiye vermek isterim, yanlış anlamazsan da sevinirim.

Esea yukarıda dediğim gibi gerçekten boş iş ve eskide kaldı. Senin de söylediğin gibi kanser kitlesi aşırı fazla ve maç bulması çok uzun sürüyor. Faceit de elo kasmak zordur, uğraş ister ama yüksek eloya sahip olursan da, tadından yenmez. Ben 10. seviyeyim ve bu seviyeye gelmek için bir taraflarımı yırttığımı hatırlıyorum. Faceit free de rank kasmak zordur, kasanlar elbette var ama genelde zordur. Sebebi ise, free faceit de çok fazla Rus ve toxic adam var. Faceit premium alıp, keyfinize bakmanızı tavsiye ederim. Yapacağınız görevlerle de kendinize skin toplarsınız.

Her şeye de aim diye bakmayın Cs'de. Beni de çok bilmiş gibi algılamayın. Evet aim tabii ki önemli ama ne zaman peek atacağınızı bilmek ve ne zaman girip, ne zaman geri çıkacağınızı çok iyi öğrenmeniz gerekli. Pro maçlarda görüyorsunuzdur, tabii ki iyi aime sahip oyuncular çok iyi vuruyor ama killerin çoğu iyi pozisyon almaktan geliyor. Bu yüzden her haritada ki spotları çok iyi bilmeniz ve flash, smoke bilginizi eksik etmemeniz gerekir. Faceit de belirttiğim gibi, yüksek seviyelerde taktik çok dönüyor. Adam sizden bir smoke ister, bilmemeniz kabahat değildir ama bu sefer başka yere atmanızı ister yine bilmiyorum derseniz küfür eder. Biraz uzun oldu, kusura bakmayın. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Canım benim seni gayet iyi anlıyorum, benimde aimim mükemmel değil zaten hatta iyi bile denemez. Ben 600 Saatte LEM oldum. 3000-4000 saatte olan var, bazen denk geliyorum, ağzıma vurdukları oluyor ama oyun bilgileri olmadığı için bir noktada kazanıyorum. Demek istediğim ben kendimi geliştirmek için fazlasıyla uğraştım. ESEA oynarken kickleme sebepleride aimimden dolayıydı iki defa pozisyon kaçırdım ve kill alamadım diye kick attılar. Söylediklerine kesinlikle katılıyorum ve üslubundan kaynaklı, gücenmedim veya sinirlenmedim.
 
Hocam gerçekten haklısınız bugün yarın faceit girip pingime bir bakacağım olmazsa iyi bir internetim olana kadar topluluk sunucularında kendimi daha da geliştirip faceit premiuim alıp iyi bir başlangıç yapabilirim Faceite. MM o kadar rezilk ki.. Zaten bakarsan oyunun metasina da bozuk diyebiliriz o kadar söyleme rağmen hala P90, scar, g3 gibi yıkıklarin oynadığı silahları oyunda tutuyor valve. Keşke sadece bununla sınırlı kalsa ama.. VALORANT ara sıra oynuyorum o da güzel bir oyun ama cs işte. Bırakamiyorsun.
 
Ben şu an mm de rakipten hiç zorlanmıyorum fakat takımım rakipten daha kötü olduğundan 1V5 kalıyorum resmen. FACEIT de sadece 4-5 maçım var. Önerir misiniz?

Katiyen önermiyorum. Açık ve net her ikisi de pişmanlıktır. FACEIT'te Level 1-2 civarındaysanız rekabetçiden hiçbir farkı yok hatta daha kötü. FACEIT Level 1'de CS:GO'da 1 Level, 10 saatlik 1 Steam Level'li hesapların şovlarını izlersiniz. FACEIT tabii ki de daha iyi rekabetçiden ama en az seviye 3 olduktan sonra. Rekabetçide en azından noprime hesaplarla noprime değilseniz eşleşmiyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı