CS:GO'da hile kullanmadan da ban yenilebilir mi?

alyhisa

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar, öncelikle belirtiyim: Herhangi bir ban yemedim veya yasaklanmadım. Sadece şunu belirtmek için açıyorum: Technopat'ta çok böyle konu var hile yapmadan VAC ban yedim gibisinden. Tamam, hile yapmadan VAC ban yemek neredeyse imkansız fakat Overwatch ban yenebiliyor. Mesela Berk Rip Tepe Xantares bile zamanında Overwatch ban yiyip yeni hesap açan kişiler. İnsanlar neden hala buna inanmıyor anlamıyorum. Sizin düşünceleriniz ne? Umarım benim gibi düşünen birileri vardır.

Yüksek miktarda şikayet gelirse ban atılabilir. Ama CS:GO'da şikayet edilse de banlanmazsın ama 3. parti program kullanırsan VAC ban yeme riskin var.

Evet yenir. Eğer VAC gibi bir sistem varsa yenir.

Mesela şöyle ban yiyebilirsin maçta çok iyi oyuncusundur mirage de 40'a 7 gidiyosundur mesela karşı takım ağlayıp report etmiştir seni 30 kere Overwatch'a düştün 10 kişi izliyor diye biliyorum. 10 uda seni hile sandı banlandın olabilir.

Ewt hile kullanmadan ban yiyebilirsin bizzat oyun arkadaşım ban yedi boş yere fazla rapor edilirsen durduk yere owerwatch a düşersin müfettişlerin çoğu salak önüne gelene hileci dediği için ban i basıp geçiyorlar cs oynanmaz artık hile kaynıyor oyun

Mesela şöyle ban yiyebilirsin maçta çok iyi oyuncusundur mirage de 40'a 7 gidiyosundur mesela karşı takım ağlayıp report etmiştir seni 30 kere Overwatch'a düştün 10 kişi izliyor diye biliyorum. 10 uda seni hile sandı banlandın olabilir.

Evet ben yedim. Ondan dolayı envanterimde CS skini tutmuyorum. Ban yersem skinler kilitlenmesin diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı