CS:GO'da hile nasıl kaldırılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakıyorum da sizde baya tecrübelisiniz hilelerde. Hangisinin Vac Ban yedirip hangisinin yedirmediğini iyi biliyor olmalısınız. Ayrıca forumda yenisiniz galiba insanlar "en iyi cevap" için değil, yardıma ihtiyacınız olduğu için cevap verir. Technopat Sosyal gibi kaliteli insanların olduğu bir forumu diğer forumlarla karıştırmayın. Her neyse. Yeni hesap açıp hesabınızda ne varsa ona atın. Bilgisayarınıza virüs taraması yapın. Steam oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın ve format atın. Ardından 1 hafta bekleyin. Eğer Vac Ban yemezseniz zaten daha gelmez o ban.
"Ayrıca forumda yenisiniz galiba insanlar "en iyi cevap" için değil, yardıma ihtiyacınız olduğu için cevap verir." keşke böyle olsa ama işte.. Var bi hayalimiz. :)

Hilelerin Vac Ban yedirme konusuna gelirsek piyasada parayla hile satan mı? Btc miner koyan mı? 5 10 dakikalık bir araştırmayla anlayabiliyorsunuz VAC Ban yediriyor mu? Yedirmiyor mu? *** Cihan izliyorum. Hoşuma giden birisi fakat asla benim hileyle para kazanma gibi bir işim, düşüncem olmadı.
Bakıyorum da sizde baya tecrübelisiniz hilelerde. Hangisinin Vac Ban yedirip hangisinin yedirmediğini iyi biliyor olmalısınız. Ayrıca forumda yenisiniz galiba insanlar "en iyi cevap" için değil, yardıma ihtiyacınız olduğu için cevap verir. Technopat Sosyal gibi kaliteli insanların olduğu bir forumu diğer forumlarla karıştırmayın. Her neyse. Yeni hesap açıp hesabınızda ne varsa ona atın. Bilgisayarınıza virüs taraması yapın. Steam oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın ve format atın. Ardından 1 hafta bekleyin. Eğer Vac Ban yemezseniz zaten daha gelmez o ban.
Çözümleriniz için Teşekkür ederim sizlere ve sizin gibilere. İyi Forumlar

Keşke yorum kasmak yerine soruma cevap verseniz. Ben durumdan kurtlumak isterken yaptığınıza bakın. Yazık. Şu yazımı "konu" değil "soru" yapsaydım en iyi cevap almak için bırakmadığınız çözüm kalmazdı.

Size de teşekkür ederim. İyi forumlar.

Her hile VAC ban yedirmiyor haberiniz olsun.
Ve haksız yere VAC ban yedim diye bir konu açacağımı düşünmüyorum.

HVH sunucusuna girmesin adı üzerinde hile vs hile Allah aşkına yapmayın lütfen bakın yapmayın şöyle. Ben hiçbir insanın eğlence için HVH girdiğini görmedim servere girince 2 normal oyuncu girdim eğer onlar hile değilse özür dilerim kendilerinden ama girmesin HVH sunucusuna başka sunucu mu yok?

O zaman burada "carcare gargar" yapacağınıza yorumlarıma öfke simgesini verip çekip gidebilirsiniz.

Ne yaparsan yap VAC ban yersin umarım dersini alırsın çünki CS:GO oyun oynarken oyun dosyalarını taramaktadır.

Konu yakında kilitlenecektir. Umarım bir daha hile açmaz ve onca insanın hakkına girmezsiniz. Dediğim yöntemleri yapın. Bu arada sakın kasayı yan çevirmeyin ha😀 Ban ile kasanın yönünün hiçbir alakası yok.

Konu yakında kilitlenecektir. Umarım bir daha hile açmaz ve onca insanın hakkına girmezsiniz. Dediğim yöntemleri yapın. Bu arada sakın kasayı yan çevirmeyin ha😀 Ban ile kasanın yönünün hiçbir alakası yok.
Bence de kilitlensin "Bad Dua"larınızdan ellerim ağrımaya başladı, kulaklarım çınlıyor.

Arkadaş birilerinin oyun zevkini duman etmişse bence de umarım yer ama inşallah şöyle ban yersin inşallah şöyle olur tarzı yorumlar farkettiyseniz yardımcı olmuyor :d

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı