CS:GO'da Hileler Ban Yiyor!

Reportladığım profilleri Discord'da link olarak bırakıp kontrol ediyorum sonuç aralarında ban yiyenler çıkıyor genelde rozetsiz profiller banlandı şimdiye kadar ama içlerine eklediğimden bir tanesinde 2016 rozetinden 2018 rozetine kadar birkaç operasyon biletli ve turnuva tahmin rozetli birisi yemişti.

Hocam aslında açanların gözüne yaşına bakılmayacak bir politika izlemeli Steam dediği politika ise hile acanın bir daha Steam kullanamayacak bir ban ,6 senedir CS:GO oynuyorum hile gördükçe sinirim taban yapıyor
Valve bey izlediği politakayı 1 tık yukarı çıkarsa kimse açamaz.

Eskiden raporladığınız şahıslar ban yediğinde bildiriyordu oyuna girdiğimizde. Fakat 3 yıldır dediğim şey ekrana gelmiyor. Ben de hile olduğunu düşündüğüm şahısları çok kez raporlayıp takibe almaya karar verdim. İlginçtir ki gerçekten VAC ban yiyorlar. Fakat işin kötü tarafı, cidden hileler artmaya devam ediyor. Dediğim gibi, raporladıklarımın birçoğu yakın geçmişte ban yedi. Hatta biri dün yemiş. :D

Durumu sizlerle paylaşayım dedim. Sizde durum nedir? Oyundan zevk alıyor musunuz? Mesela ben her ne kadar hilelerin ban yemesine sevinsem de zevk alamıyorum. Zira suyunu çıkardılar yıllardır böyle.

Geçen hafta sildim. Buraya kadarmış. TaĞuK Skİ̇ṅİ ÇoĞk GeRekLü (!)

Hocam aslında açanların gözüne yaşına bakılmayacak bir politika izlemeli Steam dediği politika ise hile acanın bir daha Steam kullanamayacak bir ban ,6 senedir CS:GO oynuyorum hile gördükçe sinirim taban yapıyor
Valve bey izlediği politakayı 1 tık yukarı çıkarsa kimse açamaz.
Aslında hile açana hwid ban atılması lazım.Hatta daha katı yöntemlerde düşünülebilir.
Bak bakalım o zaman hile açmaya cesaret eden oluyor mu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı