CS:GO'da hileler var mı hala?

Her öldüğünüzde karşınızdakine hile diyorsanız, evet size göre hâlâ çok hileci vardır. Bana göre 10 oyunda 1 ya var ya yok.

Ne hale düştük be şu oyun yüzünden. Artık 10 oyunda 1 hile gelirse az diyoruz halbuki çok daha az olması lazım.

Haklısınız hocam. Silver veya nova olan adamlar gelmiş bana hile gelmiyor diyor. Zaten hile niçin silver ya da nova başlasın. Sıfırdan hileyle rekabetçi oynasan ve hepsini win alsan oyun mg atar zaten.
ilk 10 maç win aldığında direkt lem başlatıyordu

Arkadaşlar sanırım tek şanslı benim içinizde haftada 2 mm girdiğimden hesap etsek 4 5 ay hatta daha uzun zamandır maçıma hile denk gelmedi. Rankım supreme.

Arkadaşlar sanırım tek şanslı benim içinizde haftada 2 mm girdiğimden hesap etsek 4 5 ay hatta daha uzun zamandır maçıma hile denk gelmedi. Rankım supreme.
Yukarıda güvenirlik puanından bahsettim. Eğer hile gelmesini istiyorsan özellikle takım arkadaşlarından report etmelerini iste. Bu seni cs go nun en derinlerine götürecektir

Ben kullanmadım, kullanma taraftarı da değilim. Tamamen var olan emeği çöpe atmaktır benim gözümde hile. Sizin yaptıklarınızı yapmadım, ama bana ya da takımıma yapılanları ya da haberim olmamış gibi yapıp takımımda hile kullanan birini gördüm (hile yapan kişi arkadaşım değildi) ve bunu anlayamayacak kadar amatör değilim. Tabiki de hepsini bilemeyeceğiz ne siz ne ben.
Son 3 yıldır (belki daha fazla) matchmaking e keyfi giriyorum. Faceit oyuncusuyum.
Yazılarınızı okusun arkadaşlar. Yazdıklarınızda yanlış bir şey yok.

Arkadaşlar sanırım yanlış anlaşılma olmuş 5.6k saat oynadım CS:GO'yu toplamda. Tabii ki de her öldüğüme hile demiyorum FACEIT geçmişimde var yüksek ranklarada çıktım orada ancak bana mm daha keyifli geliyordu her açıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…