Eğer Prime hesap alırsanız pek göremessiniz hatta hiç görmeyebilirsiniz.Az önce Steam hesabımı hatırladım giriş yaptım en son CS:GO'yu 21 Haziran 2021 de oynamışım. Neden bıraktığımı da biliyorum lanet olası hileciler yüzünden. Gerçekten çok iyi oynuyordum ama artık Valve'nin bir önlem almadığını görünce bıraktım iyi ki de bırakmışım diyorum. Şimdi nasıl durumlar? Eskisi gibi hileciler cirit atıyor mu ortalıkta?
Yaklaşık 1 aydır arkadaşım ile oynuyoruz. Oyunu 2 gün önce aldım, almadan öncede çok nadir hatta hiç gelmiyordu şuanda da gelmiyorAz önce Steam hesabımı hatırladım giriş yaptım en son CS:GO'yu 21 Haziran 2021 de oynamışım. Neden bıraktığımı da biliyorum lanet olası hileciler yüzünden. Gerçekten çok iyi oynuyordum ama artık Valve'nin bir önlem almadığını görünce bıraktım iyi ki de bırakmışım diyorum. Şimdi nasıl durumlar? Eskisi gibi hileciler cirit atıyor mu ortalıkta?
Az önce Steam hesabımı hatırladım giriş yaptım en son CS:GO'yu 21 Haziran 2021 de oynamışım. Neden bıraktığımı da biliyorum lanet olası hileciler yüzünden. Gerçekten çok iyi oynuyordum ama artık Valve'nin bir önlem almadığını görünce bıraktım iyi ki de bırakmışım diyorum. Şimdi nasıl durumlar? Eskisi gibi hileciler cirit atıyor mu ortalıkta?
Oynayacaksan FACEIT oynamanı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.