CS:GO'da hileler var mı hala?

Az önce Steam hesabımı hatırladım giriş yaptım en son CS:GO'yu 21 Haziran 2021 de oynamışım. Neden bıraktığımı da biliyorum lanet olası hileciler yüzünden. Gerçekten çok iyi oynuyordum ama artık Valve'nin bir önlem almadığını görünce bıraktım iyi ki de bırakmışım diyorum. Şimdi nasıl durumlar? Eskisi gibi hileciler cirit atıyor mu ortalıkta?
Eğer Prime hesap alırsanız pek göremessiniz hatta hiç görmeyebilirsiniz.

CS:GO hileler cozum bulana kadar Matchmaking oynanmaz. Ben sadece haftalik item dusurmek icin casual oynamaya karar verdim. Tryhard aim, spray, rank islerini biraktim. Oyun oyuncuyu ne kadar onemsiyor ki ben onu onemseyim.

Az önce Steam hesabımı hatırladım giriş yaptım en son CS:GO'yu 21 Haziran 2021 de oynamışım. Neden bıraktığımı da biliyorum lanet olası hileciler yüzünden. Gerçekten çok iyi oynuyordum ama artık Valve'nin bir önlem almadığını görünce bıraktım iyi ki de bırakmışım diyorum. Şimdi nasıl durumlar? Eskisi gibi hileciler cirit atıyor mu ortalıkta?
Yaklaşık 1 aydır arkadaşım ile oynuyoruz. Oyunu 2 gün önce aldım, almadan öncede çok nadir hatta hiç gelmiyordu şuanda da gelmiyor

Hala da oynayan biri olarak söylüyorum eğer derecesiz kısmından (bedava olan yer) oynuyorsan hile orada olabiliyor ama para verdiğin kısım da hile yok denecek kadar az emin olabilirsiniz.

Çok uzun süre önce kartalda takıldım ve arada sırada maç atıyorum rank gitmesin diye :D Kasana kadar canım çıktı ve ben maçlarda çokta hileye denk gelmedim. Hele hele kartal rankında hiç hile görmedim. Varsa hileler silver yada globalda oluyorlar.

Güven faktörünüz yüksekse ve prime hesabınız varsa hile az.

FAKAT,

Silverda smurf açıp trolleyen insanlar var(nadir de olsa),
Nova ve düşük muhafız rütbeleri arasında ise hile gelme olasılığı daha yüksek. Yine fazla gelmez 6-7 maçta bir anca gelir( o da şansınız yoksa).

Eger imkanınız varsa seçkin usta muhafız veya kartal olana kadar arkadaşlarınızla oynayın. O ranklara çıktıktan sonra global seviyesine kadar gelirseniz de MM'i bırakıp faceit kasmaya başlayın, çünkü global rütbesinde de hile gelme olasılığı artıyor.

10 mactan 9 u hile ve ban yemiyorlar , oyun motorunun icinden gectiler valve caresiz , 10k saatim var ve arkadaslariminda oyle bizim gorusumuz bu sekilde kolaygelsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı