CS:GO'da hileler var mı hala?

Şu an rastgele birisi GitHub'dan hazır Source indirip offsetleri güncelleyerek rahatça kendi hilesini kullanabilir. Banlanmasi için rage açması lazım aksi halde kimse anlamaz. CS:GO once VAC sistemini düzeltsin Source'si GitHub'da çünkü :D

Bilmeyenler için güzel bir bilgilendirme yazısı olmuş. 7000+ Saatim var. Tecrübem olsun ama değil mi artık bazı konularda :)
16 17 hesabım var hemen hemen 5.5k saat biriktirmişimdir 2017 yılına kadar oynadım. Ekstra olarak kendim hileciyim hemen hemen 1.5 sene hileyle oynadım ve hile gruplarında kendi arkadaşlarımla oynadım (herkesin kaliteli hile kullanıp kalitesiz hile kullananları almadığı elit denilebilecek bir yer). Bir zahmet hileciden de en iyi ben anlayım.

Ekstra olarak cs go hilecilerin varlığının fazla olduğunu bilip ve bunların önüne geçemediğini bildiği için güvenirlik puanı ile denilebilecek bir gizli puan sistemi gibi bir şey var. Eğer bir kişi çok fazla report yiyorsa bunun güvenirlik puanı düşüp daha düşük güvenirlilik puanına sahip oyuncular ile oynatıyor. 13-0 ilerleyen bir hile takımını maçlarının bitmesini ve tekrar aratmaların bekletene kadar bizi beklettiği de oluyor.

Ki biriyle girdiğinizde garanti hile geliyorsa karşı takıma bilinki yanınızdaki kişiden dolayıdır.

Bu da küçük bir bilgilendirme olsun.

Şu an rastgele birisi GitHub'dan hazır Source indirip offsetleri güncelleyerek rahatça kendi hilesini kullanabilir. Banlanmasi için rage açması lazım aksi halde kimse anlamaz. CS:GO once VAC sistemini düzeltsin Source'si GitHub'da çünkü :D
Evet bi ara bi forumda keyfi olarak insanlar hali hazırdaki hilelerin kaynak kodlarına ulaşıp paylaşacak kadar bol hilenin olduğu bir oyun

https://csgostats.gg/player/76561199075219928#/matches yaklaşık 1 ay önce bana gelen hilenin profili. CS:GO çok iyi engelliyor aynen. Maç kayıtları iniyorsa gidip inceleyin tek tek. Bu adam niçin ban yemiyor profilince onlarca cheater yazısı olmasına rağmen. Kim bilir kaç kişinin daha maçının içine etti.

Ha bu arada oynadığım hesabın güven faktörü yeşildi buna eminim. Maçları 30 saniye içerisinde buluyor ve lobi arayan kısmında bir sürü rozetli hesaplar çıkıyor. Güven faktörü kırmızı olduğu zaman lobi arama kısmında çok az oyuncu çıkıyor.

Vallahi karşıma çok uzun zamandır hile çıkmıyor. Belki siz unprime olduğunuz veya rankınız düşük diyedir fakat suprememim 4 5 aydır hile ile karşılaşmadım.

Hile diye ağlamak diyen arkadaşlar LEM ya da üzeri olduğunu düşünmüyorum. Oyunda LEM ve sonrası maçlar yarı yarıya hileli. Ayrıca aylarca takip ettiğim mevlanalar ban yemiyor. Bırak MM'yi ESEA geçin.

Eğer oyunda hilenin az gelmesini istiyorsanız hileci biriyle oyun oynamamak veya faceit oynamak. Ekstra olarak düşük ranklarda oynayın(hilecilerin büyük bir kısmı lem ve üzerinde ilk 10 maç win aldıklarında lem ile başlıyorlar ve geri yükselmesi zor olmuyor). Arkadaşlarım banlandığı için ve rank puanım aşırı yüksek olduğu için winlerim çok yüksek olsa bile ve o kadar win silinse bile rankım silinmiyordu. 6 winli hesabım global hesaptı. Ban yiyenlerden dolayı win silindiği için global hesapla dereceli atamıyordum

Hile diye ağlamak diyen arkadaşlar LEM ya da üzeri olduğunu düşünmüyorum. Oyunda LEM ve sonrası maçlar yarı yarıya hileli. Ayrıca aylarca takip ettiğim mevlanalar ban yemiyor. Bırak MM'yi ESEA geçin.
Haklısınız hocam. Silver veya nova olan adamlar gelmiş bana hile gelmiyor diyor. Zaten hile niçin silver ya da nova başlasın. Sıfırdan hileyle rekabetçi oynasan ve hepsini win alsan oyun mg atar zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı