CS:GO'da işlemci kullanımı düşük

Lowzie

Hectopat
Daha fazla  
Sistemimde çözemediğim şekilde FPS 60 altına düşmemesine rağmen yoğunluğun çok olduğu yerlerde kasıyor ama düşük değildi. MSI Afterburner'dan GPU ve CPU kullanımlarına baktığımda haritaya girince yoğun bir işlem yapıp botları atarken FPS'im düşüyor fakat yoğunluk gittikten sonra normale dönüyor ve çok akıcı oluyor. Tahminimce PSU'dan kaynaklı. Ekran kartımın kutusunda minimun 300W PSU isterken ben dandik 250W bir PSU kullanıyorum.

Adsız.png

image.png

çok düşükten yüksek grafiklere aldım girince botları atarken aynı şey oluyor ama botlar atıldıktan yoğunluk gittikten sonra gpu 97 kullanıyorEki Görüntüle 1600126Eki Görüntüle 1600125
Yüksek performansa almayı deneyin. Bir de işlemci gpu ne kadar performans verirse o kadar çalışır csgoda da ekran kartı isteyen bir oyun olmadığından %50 kullanım yetiyor demekki.

Yüksek performansa almayı deneyin. Bir de işlemci gpu ne kadar performans verirse o kadar çalışır csgoda da ekran kartı isteyen bir oyun olmadığından %50 kullanım yetiyor demekki.
sadece cs de olsa keşke sorun lol oynarken çok akıcı 150 fps ile oynuyorum ama tfye girince 80e kadar düşüyor fps 60ın altına düşmemesine rağmen kasıyor öyle görüyorum tf bitince düzeliyor anlamadım bu işi

Ekran kartının kendini %99-100 bandında kullanması gerek zaten. Attığın resimlerde fps düştüğünde ekran kartı kullanımı düşüp, işlemci kullanımı artmış. Sisteminin özelliklerini tam bir şekilde yazar mısın? PSU ile alakası yok, PSU yetmese sistem kendini kapatır zaten. Isıların gayet iyi durumda, video atabilirsen video at. Afterburnerdan RAM detaylarını da aç.

Ekran kartının kendini %99-100 bandında kullanması gerek zaten. Attığın resimlerde fps düştüğünde ekran kartı kullanımı düşüp, işlemci kullanımı artmış. Sisteminin özelliklerini tam bir şekilde yazar mısın? PSU ile alakası yok, PSU yetmese sistem kendini kapatır zaten. Isıların gayet iyi durumda, video atabilirsen video at. Afterburnerdan RAM detaylarını da aç.
ekran kartım gt 1030 işlemcim i5 4440 8gb ram var

CS:GO, Nvidia denetim masası ve Windows güç planı ayarlarının fotoğraflarını atar mısın? Ayrıca işlemci ve GPU'nun çekirdek saatlerini açıp takip et bakalım. Donma olduğunda hangisi çakılıyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı