CS:GO'da iyi oynamak beni geriyor

Aynen yani adet olmuş artık. Vurunca hack vurunca noob demek şart bir şeymiş gibi. PUBG'de de vurulan herkes hack diyor zaten malum. En iyisi single player oyunlar valla ama işte çeşitlilik çok azaldı onlarda da artık.

Zorla rekabetçi oynamak istemiyorum ama rank düşük. Basit eğlence ölüm maçı ve geri alışlar hoşuma gidiyor yoldaş ise bilmiyorum şu an rekabetçi girmemek için FACEIT sunucusu oynuyorum ve maçtan çıktığında ceza vermiyor diye biliyorum.

Her zaman böyle vuruşlar yapmıyorum. Normalde yapabildiğim hiçbir vuruşa şaşırmam çünkü ideolojime göre bir şeyi yapabildiysem, yapabilecek becerim vardır ve buna şaşırmak becerime değil şansıma prim vermek olur. Ama bu vuruş zaten benim için önemli bir günde yaşandı ve üstüne isteyerek yapmamış olsam da mükemmel olduğunu düşündüğüm için paylaştım. Her zaman olmuyor ama 10 maç içerisinde bu kadar iyi olmasa da belki 4 kez 5 kez yapıyorumdur sanırım. Belki daha çok hiç düşünmemiştim bunu.
Zaten sırf hatır için yükledim yoksa artık oynamak içimden gelmiyordu. Sistemim yeterli olsa hikaye türü oynamaktan daha büyük keyif alırım. GTA San Andreas'ı anlık olarak ben de oynuyorum. Saints Row: The Third, Just Cause 2 ve Half Life'ı oynuyorum CS:GO'ya tahammül edemediğim süreçte. Eğer RAM yükseltip yeni bir SSD alabilirsem hayırlısıyla daha fazlasını da oynayacağım.

Bir kaç haftadır modemim arızalı olduğu için, CS:GO'yu mobil veriden oynuyorum. Dolayısıyla artık internetimin yetmesi için daha az oynamam gerekiyor. Bu da açıkçası bırakmama yardımcı olur diye umuyorum.
Tek giriyosanız 4 kişilik bir takımımız var. Taktiklere uyarsan sana hile demeyiz .
Taktiklere uymak benim işim. Beni yollayın bir noktaya oradan top geçer adam geçmez

Rütbeniz nedir? Troller yüzünden rütbe çıkamıyorum ve rütbemden yüksek oynuyorum. Her Mac rapor yiyorum . Sıkıntı yapma. Benim hesabim 5-6 yıllık. Scout ile oynuyorum bende. Bu arada enjoy your VAC gibi şeyler diyenlere thanks deyin. Çok güzel kuduruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…