CS:GO'da iyi oynamak beni geriyor

Karşı takımda hile diyeni susturabilirsiniz, CS:GO'yu da bırakabilirsiniz bence. Ben bıraktım başka oyunlara yöneldim. Ölen kuduruyor zaten. CS iyice kanserleşti ve bu durum ilerlemeye devam ediyor.

Aynen öyle, bırakın bence hikaye türü oyunlara yönelin. Eskiden günde 5-6 maç atardım en az. Şimdi günde Max 1 maç atıyorum o da HS atmak için :) onun dışında diğer oyunlar daha fazla zevk veriyor. Eski oynadığım oyunları oynuyorum onlar bile daha fazla eğlendiriyor. Şu an GTA san andreasa tekrar başladım. Tavsiye ederim. E-sporcu olmadıktan sonra bir günde 5-6 saat o oyuna zaman ayırmak saçmalıktan başka bir şey değil.

Valla katılıyorum. Yani CS:GO’yu çok uzun süredir ve aynı haritalarla oynadığım için rakibin %90 nerede olabileceğini biliyorum. Atıyorum Dust II’de terörist olarak B’ye koşacaksam tünele girince önce sağda merdivenlere bakıp hemen B’deki box arkasına bakarım. E şimdi tetikte bakınca denk getirirsen vuruyorsun adamı. Hemen alttan yazı çıkıyor “nice hack yellow”:) Hadi buyur. Yani şimdi hack olmadığını kanıtlamak için ne yapayım üç el vurulayım mı arka arkaya yani:) Gerçekten şu güzel vuruş yapana “nice hack bro”, vuramayıp kaçırana “idiot noob” yazma hevesinden vazgeçse oynayanlar çok daha rahat oynanır oyun eminim;)

Uzun süredir CS:GO oynuyorum. Son zamanlarda sürekli oynadığım mirage, nuke gibi haritalarda bazı stratejiler geliştirdim. Özellikle mirage haritasında ct oynarken neredeyse her elin başında rakibin nerede olduğunu %90 ihtimalle anlamama yarıyor. Buna dayalı olarak yaptığım stratejiler de çoğunlukla maç sonunda beni 1. sıraya kadar götürüyor. 2 maçta 1 kez hile ile suçlanıyorum. Scout favori silahım. Bununla pre-fire yaparak kill aldığımda, özellikle HS attığımda karşı takım öyle laf yapmaya başlıyor ki, buna kendi takımım da katılıyor ve kickleniyorum. Birkaç gün önce buradan bir konuda oynadığım bir maçtan kesit paylaşmıştım. 2-3 arkadaş hile ile suçlayıp videoya beğenmedim ibaresi falan bırakmış hatta. Artık resmen paranoyak olmaya başladım günde 4-5 maç atan ben 2 günde bir giriyorum, onda da laf yememek için sıklıkla bilerek öldürmediğim hatta kendimi öldürttüğüm oluyor. Troll oynamaya çalışıyorum, arkalarından girip 3 kişiye bıçak attım, yine hile dediler. Adamın yüzüne bıçak çekiyorum yine hile diyorlar. Hapşırsam hile diyecekler. Laptop kullandığım için genelde koltuğa yatarak oynuyorum ve mouse da koltuğun üzerinde oluyor. Zaten hassasiyet ile ilgili problem olduğu için ince hareketler yapmam mümkün olmuyor. Bende hızlı oynuyorum bu sebeple. Scout ile ak kullananların üstüne rush atıyorum, öldürünce kesin hile diyorlar. 4 senelik hesabım, çok emeğim var ve envanterimi çok ucuza dizmiştim, şu anki fiyatları yüksek, onca oyun aldım indirim dönemlerinde. Bu insanlar yüzünden haksız ban yemek ihtimali beni çok geriyor. CS:GO nasıl bir oyun haline geldi bilmiyorum ama bırakmanın eşiğine geliyorum artık.

İllah ben oynamaya devam edeceğim ama hile demesinler istiyorsanız basın parayı alın bir tane le hesap geçin gidin.

Vallahi katılıyorum. Yani CS:GO'yu çok uzun süredir ve aynı haritalarla oynadığım için rakibin %90 nerede olabileceğini biliyorum. Atıyorum Dust II'de terörist olarak B'ye koşacaksam Tune'le girince önce sağda merdivenlere bakıp hemen B'deki box arkasına bakarım. E şimdi tetikte bakınca denk getirirsen vuruyorsun adamı. Hemen alttan yazı çıkıyor “nice hack yellow”:) Hadi buyur. Yani şimdi hack olmadığını kanıtlamak için ne yapayım üç el vurulayım mı arka arkaya yani:) Gerçekten şu güzel vuruş yapana “nice hack bro”, vuramayıp kaçırana “idiot noob” yazma hevesinden vazgeçse oynayanlar çok daha rahat oynanır oyun eminim;)

Zaten o taktikleri bende yapıyorum dust ve mirage kısmını ezberlediğim için birileri alt tünelden gelip vurunca beni de o zaman walhack sanıyor işte böyle nooblar var ve oyunu ezberlemeyen birileri buaraya gelip bize nice hack diyor ve haksız duruma düşerek onların takım arkadaşı spam yapıyor bize idiot noob diyerek geçiyoruz ama millet.

Benim yoldaş maçlarımda ve Valorant maçlarımda da aynısı oluyor. 14 kill ile takımı taşıyorum karşı takım hile diyor. Valorant'ta 38 kill ile takımı taşıyorum bizimkiler bile bana hile diyor. Takma bu kişileri. Oynamayı bilmeden direkt hile diyorlar. Geneli beceriksiz.

Videodan pek bir şey anlaşılmıyor ama son vuruş gerçekten anormal gözüküyor, videodan kaynaklı da olabilir, benim takıldığım nokta bu kadar iyi oynayıp sürekli hile suçlaması yemenize rağmen nasıl hala gümüş 3 olabiliyorsunuz? Arada bana da hile diyorlar fakat oynayışımı gram etkilemiyor, karşımdakiler kötü deyip geçiştiriyorum,10-15 maçta da Nova 3'e kadar çıktım hızlıca. Milletin hile demesiyle ban yemiyorsunuz merak etmeyin, hile kullanmayın yeter.
Benim CS:GO'da en büyük derdim zaten bu rütbe muhabbeti. Ne eskiden oynadığım dönemde, ne şuan rahat rahat oynatacak bir bilgisayarım varken, rütbe atlatmamak için uğraşıyor sanki oyun. Kaç kez kazanırsam kazanayım, kaç kez maç sonu 1. olursam olayım bir türlü rütbe atlatmıyor. Anlık olarak "son maçlarım"da sadece 2 tane yenilgi var, gerisi full zafer. Muhtemelen hepsinde de 1. olmuşumdur. Araştırdığım kadarıyla daha çeşitli harita oynamak rütbe atlama şansını artırıyormuş. Bende buna bağladım sebebi kendimce. Mirage oynamaktan yeni yeni çeşitliliğe döndüm. Nuke ve Dust 2 oynamaya başladım. Belki çeşitlendirdikçe rütbe atlamam mümkün olur.

Benim CS:GO'da en büyük derdim zaten bu rütbe muhabbeti. Ne eskiden oynadığım dönemde, ne şu an rahat rahat oynatacak bir bilgisayarım varken, rütbe atlatmamak için uğraşıyor sanki oyun. Kaç kez kazanırsam kazanayım, kaç kez maç sonu 1. olursam olayım bir türlü rütbe atlatmıyor. Anlık olarak "son maçlarım"da sadece 2 tane yenilgi var, gerisi Full zafer. Muhtemelen hepsinde de 1. olmuşumdur. Araştırdığım kadarıyla daha çeşitli harita oynamak rütbe atlama şansını artırıyormuş. Bende buna bağladım sebebi kendimce. Mirage oynamaktan yeni yeni çeşitliliğe döndüm. Nuke ve Dust 2 oynamaya başladım. Belki çeşitlendirdikçe rütbe atlamam mümkün olur.

Evet bu rütbe sistemi nasıl çalışıyorsa 13 kere kazanmama rağmen rütbe atlatmadı 23. zaferde atladı ve usta seçkin gümüş olarak oynuyorum altın nova III geçiyor yoldaş rank olarak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı