Uzun süredir CS:GO oynuyorum. Son zamanlarda sürekli oynadığım mirage, nuke gibi haritalarda bazı stratejiler geliştirdim. Özellikle mirage haritasında ct oynarken neredeyse her elin başında rakibin nerede olduğunu %90 ihtimalle anlamama yarıyor. Buna dayalı olarak yaptığım stratejiler de çoğunlukla maç sonunda beni 1. sıraya kadar götürüyor. 2 maçta 1 kez hile ile suçlanıyorum. Scout favori silahım. Bununla pre-fire yaparak kill aldığımda, özellikle HS attığımda karşı takım öyle laf yapmaya başlıyor ki, buna kendi takımım da katılıyor ve kickleniyorum. Birkaç gün önce buradan bir konuda oynadığım bir maçtan kesit paylaşmıştım. 2-3 arkadaş hile ile suçlayıp videoya beğenmedim ibaresi falan bırakmış hatta. Artık resmen paranoyak olmaya başladım günde 4-5 maç atan ben 2 günde bir giriyorum, onda da laf yememek için sıklıkla bilerek öldürmediğim hatta kendimi öldürttüğüm oluyor. Troll oynamaya çalışıyorum, arkalarından girip 3 kişiye bıçak attım, yine hile dediler. Adamın yüzüne bıçak çekiyorum yine hile diyorlar. Hapşırsam hile diyecekler. Laptop kullandığım için genelde koltuğa yatarak oynuyorum ve mouse da koltuğun üzerinde oluyor. Zaten hassasiyet ile ilgili problem olduğu için ince hareketler yapmam mümkün olmuyor. Bende hızlı oynuyorum bu sebeple. Scout ile ak kullananların üstüne rush atıyorum, öldürünce kesin hile diyorlar. 4 senelik hesabım, çok emeğim var ve envanterimi çok ucuza dizmiştim, şu anki fiyatları yüksek, onca oyun aldım indirim dönemlerinde. Bu insanlar yüzünden haksız ban yemek ihtimali beni çok geriyor. CS:GO nasıl bir oyun haline geldi bilmiyorum ama bırakmanın eşiğine geliyorum artık.