CS:GO'da iyi oynamak beni geriyor

Kesiti atabilir misiniz merak ettim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İzlerken hile olduğumu düşünebilirsiniz. İzlerken ben bile hile olduğumu düşünüyordum. Lakin akıl var mantık var, bunu yapan hilem olsa çatır çutur her maç aynısını yapar paylaşırım. Ve bunu yapacak hile olsa bunu özel kılan ne olacak ki paylaşayım 😂
Hocam rütbeniz nedir?
Gümüş 3 rütbesindeyim. Son 2-3 ay gibi bir süredir oynuyorum oyunu. Aldığım ve en çok oynadığım dönemde Dust 2'de 8 FPS civarı veren bir bilgisayarım olduğu için hiç rank atlayamamıştım, şuanki süreçte de zorlaştı mı bilmiyorum ama 2-3 aylık süreçte anca gümüş 3 olabildim. 10 maçtan 8'ini kazanıyorum genelde.

İyi oynayınca bir şikayet buluyorlar, kötü oynayınca da. En iyisi türklerle oynamayın.

GTA Online adam vuramadı. Ben taramalı ile vurdum. Hemen kendisi vuramadı diye "hile linki ver" dedi.
Türk çok nadir denk geliyor. Dust 2 oynuyor Türkler genelde, neredeyse her D2 maçımda Türk geliyor lakin ben %90 olarak Mirage, değişiklik olsun diye de Nuke oynuyorum. Dust 2 sadece Türk'e hasret kalırsam. Onlar da pek ağlamıyor genelde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
İzlerken hile olduğumu düşünebilirsiniz. İzlerken ben bile hile olduğumu düşünüyordum. Lakin akıl var mantık var, bunu yapan hilem olsa çatır çutur her maç aynısını yapar paylaşırım. Bunu yapacak hile olsa bunu özel kılan ne olacak ki paylaşayım 😂

Gümüş 3 rütbesindeyim. Son 2-3 ay gibi bir süredir oynuyorum oyunu. Aldığım ve en çok oynadığım dönemde Dust 2'de 8 FPS civarı veren bir bilgisayarım olduğu için hiç rank atlayamamıştım, Şu anki süreçte de zorlaştı mı bilmiyorum ama 2-3 aylık süreçte anca gümüş 3 olabildim. 10 maçtan 8'ini kazanıyorum genelde.

Türk çok nadir denk geliyor. Dust 2 oynuyor Türkler genelde, neredeyse her D2 maçımda Türk geliyor lakin ben %90 olarak Mirage, değişiklik olsun diye de Nuke oynuyorum. Dust 2 sadece Türk'e hasret kalırsam. Onlar da pek ağlamıyor genelde.

Bilmesem hile derim.

İzlerken hile olduğumu düşünebilirsiniz. İzlerken ben bile hile olduğumu düşünüyordum. Lakin akıl var mantık var, bunu yapan hilem olsa çatır çutur her maç aynısını yapar paylaşırım. Ve bunu yapacak hile olsa bunu özel kılan ne olacak ki paylaşayım 😂

Gümüş 3 rütbesindeyim. Son 2-3 ay gibi bir süredir oynuyorum oyunu. Aldığım ve en çok oynadığım dönemde Dust 2'de 8 FPS civarı veren bir bilgisayarım olduğu için hiç rank atlayamamıştım, şuanki süreçte de zorlaştı mı bilmiyorum ama 2-3 aylık süreçte anca gümüş 3 olabildim. 10 maçtan 8'ini kazanıyorum genelde.

Ben bu videoyu forumda görmüştüm. Galiba buna hile diyorlardı.

Çok sıkıntı bir durum, oyunu üç aydır oynama fırsatım olmuyor. Son dönemde, Discord'da beni tanıyan arkadaşlarım dahil şüphelenmeye başlamışlardı. Her maç hile diye suçlanıp, raporlanıyordum. İşin garip yanı maç tekrarını izlediğimde aim'i çoğunlukla duvar arkasından karşı takımın üstüne tutuyorum. Hesaba ara sıra girip bakıyorum, yasaklanma falan söz konusu değil.

Bahsettiğim şekilde 2 aya yakın süre oynamıştım. Anladığım kadarıyla Overwatch sisteminde ne kadar şüpheli görünürsen görün, gerçek hilecilerin banlanmasını sağlayan başka etkenler var. Kısacası, keyfine bak. Kim ne diyorsa takma, oynadığın gibi oynamaya devam et.

Videodan pek bir şey anlaşılmıyor ama son vuruş gerçekten anormal gözüküyor, videodan kaynaklı da olabilir, benim takıldığım nokta bu kadar iyi oynayıp sürekli hile suçlaması yemenize rağmen nasıl hala gümüş 3 olabiliyorsunuz? Arada bana da hile diyorlar fakat oynayışımı gram etkilemiyor, karşımdakiler kötü deyip geçiştiriyorum,10-15 maçta da Nova 3'e kadar çıktım hızlıca. Milletin hile demesiyle ban yemiyorsunuz merak etmeyin, hile kullanmayın yeter.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı