Hashtag
Hectopat
Daha fazla
İzlerken hile olduğumu düşünebilirsiniz. İzlerken ben bile hile olduğumu düşünüyordum. Lakin akıl var mantık var, bunu yapan hilem olsa çatır çutur her maç aynısını yapar paylaşırım. Ve bunu yapacak hile olsa bunu özel kılan ne olacak ki paylaşayımKesiti atabilir misiniz merak ettim?
Gümüş 3 rütbesindeyim. Son 2-3 ay gibi bir süredir oynuyorum oyunu. Aldığım ve en çok oynadığım dönemde Dust 2'de 8 FPS civarı veren bir bilgisayarım olduğu için hiç rank atlayamamıştım, şuanki süreçte de zorlaştı mı bilmiyorum ama 2-3 aylık süreçte anca gümüş 3 olabildim. 10 maçtan 8'ini kazanıyorum genelde.Hocam rütbeniz nedir?
Türk çok nadir denk geliyor. Dust 2 oynuyor Türkler genelde, neredeyse her D2 maçımda Türk geliyor lakin ben %90 olarak Mirage, değişiklik olsun diye de Nuke oynuyorum. Dust 2 sadece Türk'e hasret kalırsam. Onlar da pek ağlamıyor genelde.İyi oynayınca bir şikayet buluyorlar, kötü oynayınca da. En iyisi türklerle oynamayın.
GTA Online adam vuramadı. Ben taramalı ile vurdum. Hemen kendisi vuramadı diye "hile linki ver" dedi.