CS:GO'da iyi oynamak beni geriyor

Zaten o taktikleri bende yapıyorum dust ve mirage kısmını ezberlediğim için birileri alt tünelden gelip vurunca beni de o zaman walhack sanıyor işte böyle nooblar var ve oyunu ezberlemeyen birileri buaraya gelip bize nice hack diyor ve haksız duruma düşerek onların takım arkadaşı spam yapıyor bize idiot noob diyerek geçiyoruz ama millet.
Aynen yani adet olmuş artık. Vurunca hack vurunca noob demek şart bir şeymiş gibi. PUBG'de de vurulan herkes hack diyor zaten malum. En iyisi single player oyunlar valla ama işte çeşitlilik çok azaldı onlarda da artık.

Aynen yani adet olmuş artık. Vurunca hack vurunca noob demek şart bir şey miş gibi. PUBG'de de vurulan herkes hack diyor zaten malum. En iyisi Single Player oyunlar vallahi ama işte çeşitlilik çok azaldı onlarda da artık.

Zorla rekabetçi oynamak istemiyorum ama rank düşük. Basit eğlence ölüm maçı ve geri alışlar hoşuma gidiyor yoldaş ise bilmiyorum şu an rekabetçi girmemek için FACEIT sunucusu oynuyorum ve maçtan çıktığında ceza vermiyor diye biliyorum.

Rütbenize göre iyi oynadığınız için hile olarak düşünülüyorsunuz. Bir sorum daha olacak, her zaman mı böyle vuruş yapıyorsunuz? Her maç bir kere böyle vuruş yapıyorsanız normaldir. Bana göre normal vuruşlar.
Her zaman böyle vuruşlar yapmıyorum. Normalde yapabildiğim hiçbir vuruşa şaşırmam çünkü ideolojime göre bir şeyi yapabildiysem, yapabilecek becerim vardır ve buna şaşırmak becerime değil şansıma prim vermek olur. Ama bu vuruş zaten benim için önemli bir günde yaşandı ve üstüne isteyerek yapmamış olsam da mükemmel olduğunu düşündüğüm için paylaştım. Her zaman olmuyor ama 10 maç içerisinde bu kadar iyi olmasa da belki 4 kez 5 kez yapıyorumdur sanırım. Belki daha çok hiç düşünmemiştim bunu.
Aynen öyle, bırakın bence hikaye türü oyunlara yönelin. Eskiden günde 5-6 maç atardım en az. Şimdi günde Max 1 maç atıyorum o da HS atmak için :) onun dışında diğer oyunlar daha fazla zevk veriyor. Eski oynadığım oyunları oynuyorum onlar bile daha fazla eğlendiriyor. Şu an GTA san andreasa tekrar başladım. Tavsiye ederim. E-sporcu olmadıktan sonra bir günde 5-6 saat o oyuna zaman ayırmak saçmalıktan başka bir şey değil.
Zaten sırf hatır için yükledim yoksa artık oynamak içimden gelmiyordu. Sistemim yeterli olsa hikaye türü oynamaktan daha büyük keyif alırım. GTA San Andreas'ı anlık olarak ben de oynuyorum. Saints Row: The Third, Just Cause 2 ve Half Life'ı oynuyorum CS:GO'ya tahammül edemediğim süreçte. Eğer RAM yükseltip yeni bir SSD alabilirsem hayırlısıyla daha fazlasını da oynayacağım.

Bir kaç haftadır modemim arızalı olduğu için, CS:GO'yu mobil veriden oynuyorum. Dolayısıyla artık internetimin yetmesi için daha az oynamam gerekiyor. Bu da açıkçası bırakmama yardımcı olur diye umuyorum.
Tek giriyosanız 4 kişilik bir takımımız var. Taktiklere uyarsan sana hile demeyiz :D.
Taktiklere uymak benim işim. Beni yollayın bir noktaya oradan top geçer adam geçmez 😂

Normal vuruşlar, ağlamaları kendi aptallıkları. Benim anormal vuruşlarımda var mesela, 123 GB'lık atabilsem hepsini atarım buraya.

vs.PNG

Rütbeniz nedir? Troller yüzünden rütbe çıkamıyorum ve rütbemden yüksek oynuyorum. Her Mac rapor yiyorum 😂. Sıkıntı yapma. Benim hesabim 5-6 yıllık. Scout ile oynuyorum bende. Bu arada enjoy your VAC gibi şeyler diyenlere thanks deyin. Çok güzel kuduruyorlar 😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı