Çözüldü CS:GO'da kalite düşürünce oyun donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Çözüm
Normalde drop yemiyordum bu sıralar başladı.

APU sistemde drop yemeniz olası çünkü tek kanal RAM ile Windows 10 ve CS'yi aynı anda çalışınca takılmalar olabilir. eski i3 6100 Sistemimde de yaşıyordum.
Bunları yazıp bir deneyin etkisi olacak mı ? işinize yararsa çözüm olarak işaretleyin.
-high -tickrate 128 -novid -nojoy +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -threads 4
-noubershader
Oyun içi başlangıç ayarlarınızı değiştirin ve 4 GB RAM daha eklerseniz sorununuz kalmaz gibi diye düşünüyorum. İsterseniz başlangıç ayarı atabilirim.

Sunucuya bağlıyken yapma. Bunun tek çözümü beklemek.

Nasıl yani Online oyunda değilken mi düşüreyim kaliteyi.
Oyun içi başlangıç ayarlarınızı değiştirin ve 4 GB RAM daha eklerseniz sorununuz kalmaz gibi diye düşünüyorum. İsterseniz başlangıç ayarı atabilirim.

APU sistemde drop yemeniz olası çünkü tek kanal RAM ile Windows 10 ve CS'yi aynı anda çalışınca takılmalar olabilir. eski i3 6100 Sistemimde de yaşıyordum.
Bunları yazıp bir deneyin etkisi olacak mı ? işinize yararsa çözüm olarak işaretleyin.
-high -tickrate 128 -novid -nojoy +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -threads 4
-noubershader

Çözüm
Ekran Görüntüsü (53).png
Ekran Görüntüsü (54).png

APU sistemde drop yemeniz olası çünkü tek kanal RAM ile Windows 10 ve CS'yi aynı anda çalışınca takılmalar olabilir. Eski i3 6100 Sistemimde de yaşıyordum.
Bunları yazıp bir deneyin etkisi olacak mı? İşinize yararsa çözüm olarak işaretleyin.
-High -tickrate 128 -novid -nojoy +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -threads 4
-Noubershader

Teşekkürler sorunum düzeldi artık drop yemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı