CS:GO'da kasa açmak ne kadar mantıklı?

Yer
Burdur Krallığı
CS:GO oynamaya yeni başladım sayılır. Oyunda bedava verdiği kasaları satarak 8 TL para biriktirdim Steam'de. Daha fazla kasa düşürüp satmayı beklemeyerek 10 TL Steam'e bakiye yükleyip anahtar almayı düşünüyorum. Zararımı karşılar mı? Gözüm yükseklerde değil 40-50 TL'lik skin çıkar mı? Bunları da satıp oyun almak için kullanacağım parayı. Sizce mantıklı mı? Yoksa boşa para yatırmayayım mı? Önerilerinizi merak ediyorum.

CS:GO oynamaya yeni başladım sayılır. Oyunda bedava verdiği kasaları satarak 8 TL para biriktirdim Steam'de. Daha fazla kasa düşürüp satmayı beklemeyerek 10 TL Steam'e bakiye yükleyip anahtar almayı düşünüyorum. Zararımı karşılar mı? Gözüm yükseklerde değil 40-50 TL'lik skin çıkar mı? Bunları da satıp oyun almak için kullanacağım parayı. Sizce mantıklı mı? Yoksa boşa para yatırmayayım mı? Önerilerinizi merak ediyorum.
Hocam yatırmayın çoğunlukla zarar edersiniz.

1 kasadan bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Genel olarak fazla kasa açmak gerekiyor.

Kumarda her zaman kasa kazanır. Siz ilk seferde bıçak çıkarsanız dahi, devamında çok yüksek ihtimalle nefsinize hakim olamayacağınız için kazandığınız bıçağı harcayacaksınız. Ki bıçak çıkarma ihtimaliniz çok düşük. 1 kasayı açmak sanırım 25 TL'ye denk geliyor. 25 TL ve üzeri item çıkarmanız düşük ihtimal.

Yapma, çok çok şanslı bir insan değilsen asla girişme o işe :D 1 kasayla da olacak iş değil zaten.

Bunu yapmak yerine 10 - 100 kuruşluk skinleri satın alıp bunları karlanınca satmanızı tavsiye ederim ben genelde 50 kuruşa aldığım skinleri 2.50 TL'ye falan satıyordum çok iyi kar ediyordum 100 TL'lik CS envanteri dizmiştim ama hesabım çalındı.

10 anahtar parasına kumara girdim Kelebek çıkartmıştım o gün

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı