CS:GO'da kasa düşmüyor

quarest

Megapat
Seçkin aldığımdan beri sadece 1 kasa düştü. 6 gündür okula giderken Idle serverde açık bırakıyorum PC'yi, ölüm maçları atıyorum, rekabet atıyorum ve ilk aldığım zaman düşen kasa dışında bir daha hiç düşmedi. Sorun ne olabilir?

Haftada 1 kasa garanti 2. kasa çok zor. Salı gecesinden beri AFK bırakıyorum sunucuda, 5 saat önce falan düştü kasa.

Hocam haftada kaç saat açık kalıyor? Ne kadar çok AFK bırakırsan düşme şansı o kadar artar. Prime ne zaman aldın? Girdiğin sunucuda sıkıntı olabilir. Başka bir sunucu dene istersen. Bir de şu sıralar CS:GO envanterlerinde sıkıntılar var. Ulaşılamıyor bazen, bug oluyor vb. Steam profilinden envanterini kontrol et. Benim kasalar ekranımda ya da oyun içi envanterde gözükmüyor ama aslında envanterde.

Şu sunucuya bak istersen. Konsola +left +moveright +forward yazıp AFK bırak. 7/24 Full çektiği için girmekte zorlanabilirsin.

Hocam haftada kaç saat açık kalıyor? Ne kadar çok AFK bırakırsan düşme şansı o kadar artar. Prime ne zaman aldın? Girdiğin sunucuda sıkıntı olabilir. Başka bir sunucu dene istersen. Bir de şu sıralar CS:GO envanterlerinde sıkıntılar var. Ulaşılamıyor bazen, bug oluyor vb. Steam profilinden envanterini kontrol et. Benim kasalar ekranımda ya da oyun içi envanterde gözükmüyor ama aslında envanterde.

Şu sunucuya bak istersen. Konsola +left +moveright +forward yazıp AFK bırak. 7/24 Full çektiği için girmekte zorlanabilirsin.

Hocam uwujka.pl de AFK bırakıyordum, seçkini geçen pazar aldım 5 6 gün boyunca 6 saat idle serverde - ölüm maçında left yazıp AFK bırakdım. Dediğiniz serveride denerim teşekkürler gece açık bırakmayı düşünüyorum.

Hocam idle4drops da oyun rekabet modunda oynanılıyor ve rastgele takımlar kazanıyor, kazanan takımdan 3 kişiyede kasa düşüyor yani anladığım kadarıyla çok çok uzun süre lazım kasa düşürmek için, size önerim basit eğlence modundaki serverleri deneyin uwujka.pl gibi.

Hocam uwujka.pl den kasa düşürdüm az önce, bir tanıdığımda 2 tane kasa düşürmüş ordan sanırım şansıma, herşey için teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı