CS:GO'da yeni güncellemede kasa düşürmek için seçkin olmak gerekiyormuş. Seçkin alıp kasa düşürmeyi düşünüyorum. Günde ortalama 5 saat CS GO oynuyorum. Sizce değer mi seçkin almaya? Haftada kaç kasa düşebilir ve seçkin alınca gelen ayrıcalıklar neler?
Kast ettiğim şey o değildi. Demek istediğim rekabetçide bir rütbeye erişmek istiyorsanız alabilirsiniz. Sadece kasa için almak saçma olur. Ama dediğiniz gibi günde 5 saat civarı oynuyorsanız alınır.
Çok oynuyorsan al bence en azından faydasını görürsün. Kasa biraz şans işi geçen çarşamba günü 6 saat oynadım kasa falan çıkmadı. Geçen hafta 2 tane düştü.
2 senedir oynayan arkadaşıma düşen kasaların, skinlerin, grafitilerin toplam fiyatları sağ üst köşede yazıyor. E-postasını unuttuğu için ne satabiliyor ne takas yapabiliyor maalesef. Siz 20 kuruş 30 kuruş deyip sattığınız için az gibi gelmiş bence gözünüze. Onlar birikip dağ oluyor. 900 saati var bu arada.
CS:GO'da yeni güncellemede kasa düşürmek için seçkin olmak gerekiyormuş. Seçkin alıp kasa düşürmeyi düşünüyorum. Günde ortalama 5 saat CS GO oynuyorum. Sizce değer mi seçkin almaya? Haftada kaç kasa düşebilir ve seçkin alınca gelen ayrıcalıklar neler?