CS:GO'da kasadan çıkan eldiven ne yapılmalı?

kayadznli

Centipat
Daha fazla  
Dün gece görseldeki eldiveni çıkarttım. 3.400 diyor fakat satabilen yok. 2.400e sipariş verenler var. Şu sıralar eldivenlerin değerlenme ihtimali var mı? Elde mi tutmalıyım yoksa satıp indirimlerden oyun mu toplayayım?

Dosya Ekleri

• IMG_20230707_155542.jpg
    IMG_20230707_155542.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 328
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana bağlı yakında oyunlara zam gelecek. CS2 çıkarsa eldivenin fiyatı artar ama böyle gidip ertelerlerse düşer. İstersen bynoda sat euroya dolara çevir. İster oyun al. Oyun oynayan biriysen bence 3kya koy sat oyun al. Çünkü eldivenin artışı ile oyunlara gelen zam aynı olmayacak büyük ihtimaller gelen zam daha pahalı olacak. Pazar günlük kur ile hesaplanıyor Steam kuru artınca pazar değişmeyecek.

Sana bağlı yakında oyunlara zam gelecek. CS2 çıkarsa eldivenin fiyatı artar ama böyle gidip ertelerlerse düşer. İstersen bynoda sat euroya dolara çevir. İster oyun al. Oyun oynayan biriysen bence 3kya koy sat oyun al. Çünkü eldivenin artışı ile oyunlara gelen zam aynı olmayacak büyük ihtimaller gelen zam dhaa pahalı olacak. Pazar günlük kur ile hesaplanıyor Steam kuru artınca pazar değişmeyecek.

Hemen satıp Minecraft alıyorum.

Dün gece görseldeki eldiveni çıkarttım. 3.400 diyor fakat satabilen yok. 2.400e sipariş verenler var. Şu sıralar eldivenlerin değerlenme ihtimali var mı? Elde mi tutmalıyım yoksa satıp indirimlerden oyun mu toplayayım?
Bynogame, waxpeer gibi sitelerde 4k TL'ye alıcı bulabilirsin. Steam pazarı tamamen komisyon üzerine kurulmuş tuzak gibi.

Hangi kasadan çıkmıştı acaba? Oyun oynamayı seviyorsanız son zamlardan ve Steam'in habersiz oyun fiyatlarına zammı yapıştırmasına karşın oyun almak mantıklı olabilir.

Elinde tut değer kazanmazsa gel beni bul.

Tamamdır.

Hangi kasadan çıkmıştı acaba? Oyun oynamayı seviyorsanız son zamlardan ve Steam'in habersiz oyun fiyatlarına zammı yapıştırmasına karşın oyun almak mantıklı olabilir.

Devrim kasasından çıktı. Oyun oynamayı seviyorum fakat şu an aldığım ama oynamadığım çok fazla oyun var. Evet indirimlerden yararlanmak gerekebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı