CS:GO'da kaybedilen rekabetçi maçta 1. olmak rankı nasıl etkiler?

Planet34

Yoctopat
Rekabetçi maçta yenilmemize rağmen açık ara 1. olsak ve mesela kısa maçta 3-4 defa da EDO olsak, bu durum rankı nasıl etkiler?
Kaybettiğimiz için bu yapılan istatistiğin anlamı yok mudur yoksa?

Ama bu biraz haksızlık gibi. Takıma botlar geliyorsa benim ne suçum var? En azından rank düşme olmasaymış bari yenilgiye rağmen iyi istatistik yapan oyuncuda :D

Rekabetçi maçta yenilmemize rağmen açık ara 1. olsak ve mesela kısa maçta 3-4 defa da edo olsak, bu durum rankı nasıl etkiler?
Kaybettiğimiz için bu yapılan istatistiğin anlamı yok mudur yoksa?

Rankın daha az düşer gibi ben birkaç maç üst üste kaybettim genellikle 1 veya 2.dim 1 maç berabere 2 maçta galibiyet alarak tekrar rank atladım (bu arada kaybedince rankım düşmüştü)

Ama bu biraz haksızlık gibi. Takıma botlar geliyorsa benim ne suçum var? En azından rank düşme olmasaymış bari yenilgiye rağmen iyi istatistik yapan oyuncuda :D

Rekabetçi modu bireysel olarak kimin kaç adam vurduğuna bakmaz, 5v5 takım karşılaşması sonuçta. Arkadaş grubu oluşturmaya çalışıp onlarla gir, tek başına maç aratıp her maç rastgele adamlarla rank yükselmeye çalışıyorsan bunun zaten kumardan farkı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00