Kanıt nerede diye soruyoruz, Kuran'da yok...Eğer sen senin psikolojini kötü etkileyen bir oyun oynuyorsan gözlerin sana ahirette hesap soracak var mı ötesi.
Kanıt nerede diye soruyoruz, Kuran'da yok...Eğer sen senin psikolojini kötü etkileyen bir oyun oynuyorsan gözlerin sana ahirette hesap soracak var mı ötesi.
kardeşim zaten araştırdım önceden cevap bulamadığım için BELKİ yardımcı olursunuz diye yazayım dedim@xMacrozN yaşınız kaç acaba?
Çünkü aklı selim bir insanın böyle düşüncelerinin olması çok saçma.
Millete araştır diyorsun kendin araştırmıyorsun. Gerçi dediğim gibi aklı selim bir insanın neyin yanlış neyin doğru olduğunu bilmesi lazım.
@Xallt Allah aşkına nerede yazıyor söyler misin?
Gerçekçi olmayan korkunç oyun ne ya şaka mısınız siz?
En sevimli oyun bazısının psikolojisini etkileyebilir, bazısı Silent Hill'i gülerek oynar. Lütfen şu düşüncelerden kurtulunuz.Eğer sen senin psikolojini kötü etkileyen bir oyun oynuyorsan gözlerin sana ahirette hesap soracak var mı ötesi.
Ben sadece gülücük bırakıyorum.![]()
![]()
Cevap bekliyorum yani kanıt sizden, tabii varsa...Tarih boyunca cahil insanlar daima sadece gülmüştür bunu da unutma.
Bende ona sorarım o zaman neden baktın beni günaha sokuyorsun diye nasıl fikir?Eğer sen senin psikolojini kötü etkileyen bir oyun oynuyorsan gözlerin sana ahirette hesap soracak var mı ötesi.
Korkmak günahsa yükseklik neden var? Yükseklik korkusu doğuştan gelen iki korkudan biridir.Eğer sen oyundan korkuyor ve gerçekçi olmayan korkunç oyunlar oynuyorsan bu günahtır fakat CS:GO gibi gerçekçi bir savaş oyunu günah değildir item düşürmek haramdır.
onla o aynı şey değil oyunu oynarken bilerek korku oluşturuyosun bilincine.Korkmak günahsa yükseklik neden var? Yükseklik korkusu doğuştan gelen iki korkudan biridir.
Gerçekten hocam arkadaşlar nasıl bir mantıkla yaşıyorlar anlayamadımKorkmak günahsa yükseklik neden var? Yükseklik korkusu doğuştan gelen iki korkudan biridir.
Bunlar hediye fakat rastgele kutu seç sana hangisini vereyim diyor, başkasının rızkını almıyorsun hani tamamen helal.Selam arkadaşlar, benim bir sıkıntım var. CS:GO'da kasa açmak falan haram bunları biliyorum da. mesela maç kazanınca Level atlayınca rastgele skin ya da kasa veriyor ama sen onu hak ederek kazanıyorsun. Level atlıyorsun ya da maç kazanıyorsun. ama o skin ya da kasa rastgele geliyor. yani onu kazandık, helal mi olur haram m? bir de pazardan skin almak ya da pazara skin satmak, skin alıp birkaç ay sonra satmak falan para kazanmak haram mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.