CS:GO'da maç bitimi kaybedince kafaya takıyor musunuz?

Gezegenn5

Yoctopat
CS:GO'da maç bitimi özellikle böyle ucu ucuna kaybedince, saçma bir hatadan dolayı kaybedince falan kafaya takıyorum bazen. O gün içerisinde kafamı herhangi başka bir sorun meşgul etmez ise yatarken aklıma o maç gelebiliyor :D Sizde böyle oluyor mu hiç?

CS:GO'da maç bitimi özellikle böyle ucu ucuna kaybedince, saçma bir hatadan dolayı kaybedince falan kafaya takıyorum bazen. O gün içerisinde kafamı herhangi başka bir sorun meşgul etmez ise yatarken aklıma o maç gelebiliyor :D Sizde böyle oluyor mu hiç?
Hayır. Oyunu ciddiye almadan rahat oynayın ve sadece bir oyun olduğunu unutmayın.

Sadece bir kere oldu. Terminatör gibi oynuyordum ve takımım kötüydü, birkaç elle kaçırdık maçı. Sinirlenmiştim ister istemez. Bunun haricinde takmıyorum.

Hocam XP'mi alırım rütbemi atlarım kasamı alırım gerisi benim için önemli değil.

Çok takmam, anlık sinirlenirim sinirlenmem değil ama gün içerisinde dert etmem diğer maça geçtiğim gibi unuturum bile. Ama bazen o sinirle üst üste maç kaybetmemek için kapatırım başka oyuna falan geçerim.

CS:GO'da maç bitimi özellikle böyle ucu ucuna kaybedince, saçma bir hatadan dolayı kaybedince falan kafaya takıyorum bazen. O gün içerisinde kafamı herhangi başka bir sorun meşgul etmez ise yatarken aklıma o maç gelebiliyor :D sizde böyle oluyor mu hiç?

Ooooohooooo her maçı kafaya takacaksam kafamda saç kalmaz.

oyunda bence ölünce o verdiği ölüm müziği çok sinir bozucu ve lobi müziği oyuna yakışmıyor (bedava olan)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı