CS:GO'da mermi gitmiyor

WiSo

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2020
Mesajlar
682
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi forumlar arkadaşlar.

Yeni sistem aldım ve CS:GO'yu bastan kurdum. Eski sistemde 30 FPS oynuyordum. Ve buna rağmen güzide maçında 25-30 vurabiliyordum. Şu an 300 FPS almama rağmen vuramıyorum.

Daha doğrusu mermi gitmiyor. Sabit duruyorum. Eğiliyorum. Eğer hareketliysem ters strafe yapıyorum. Cross adamda. Ama sadece 1 mermi ya gidiyor ya da gitmiyor. Sebebini bilmiyorum.

Bir de kosan adam beni görür görmez deagle ile tek atıyor. Veya ak ile onetap atıyor. Ölünce takımı izliyorum. Tarıyor ve mermiler gidiyor. Veya kosa koşa sıkıyor gidiyor.

Sisteme göre yapmam gereken ayarlar falan mi var? Ayrıca monitörüm 144Hz.

Sizce sistem veya oyun ile ilgili mi yoksa alışma sürecine mi ihtiyacım var? Yani sadece benim mermilerin gitmemesi sinirimi bozuyor :D
 
Yavaş yavaş kendinizi yüksek FPS değerlerine alıştırmayı deneyebilirsiniz. Günde 1 veya istediğiniz bir zaman aralığını doldurunca FPS sınırlamasını 5 FPS veya istediğiniz bir değerde yükseltebilirsiniz. En son monitörünüzün Hz değerine denk gelince yükseltmeyi bırakırsınız.
 
Aynı yöntemi deneyebilirsiniz. Örnek haftalık 5ms azaltın gecikmenizi. Böyle böyle kendinizi düşük gecikmeye alıştırabilirsiniz.
 
Tamamen eski sisteminize alışmanızdan kaynaklı bir durum, FPS'yi daha düşük bir kare hızına sabitleyin bütün sorununuz çözülecektir.
 
Tamamen eski sisteminize alışmanızdan kaynaklı bir durum, FPS'yi daha düşük bir kare hızına sabitleyin bütün sorununuz çözülecektir.

Hocam sorun alışkanlık ile ilgiliymiş. Hiçbir değişiklik yapmadım konunun başından bu yana ve şu an gayet güzel gidiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı