CS:GO'da nasil Exp. kazanılır ?

Roherty

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu bugun aldim arkadasimla birlikte. Onu lobiye davet ettim. Herkese acik oyun girmeye calisinca "Seviye 3 rutbe er olmalisiniz." gibi bir hata verdi. Özel yapinca girdi botlarla 3 oyun attik ancak Exp hic gelmedi.

Arkadasimla birlikte normal insanlarla oynamak ve exp kasmak icin hangi moda nasil girmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Basit Eğlence modlarında oyun arayıp atmanız gerek. Bugün Exp bonusu var, acele edin derim. Çünkü epey uzun sürüyor.

Dostum dediğim gibi yeni oldugum icin pek bilgim yok. Dedigin moda nereye tiklayarak girebilirim ve arkadasimi davet edebilirim. Birlikte basit eglence moduna nasil gireriz yani ?

Arkadaşınıza sağ tıklayıp Lobiye Davet Et'e basın. Sonra sol üstteki Oyna seçeneğinden Oyun Bul'u seçin. Gelen ekrandan modu seçip oyun arayabilirsiniz. Görmüş olduğunuz Yaygın -> Ölüm Maçı, Silah Yarışı, Yıkım, Basit Eğlence modlarında Exp kazanılabiliyor. Ancak harita süresinin bitmesini beklemeden çıkmayın.

Adsız.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı