CS:GO'da nasıl hızlı kasa düşürülür?

KatakiNotFound

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO nasıl hızlı kasa düşürülür? Idle sunucuları falan nasıl, işe yarar mı? Sadece haftada 1-2 mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızlı kasa düşürme diye bir şey yok. Idle sunucuları da tercih edebilirsiniz en az 1 garantilersiniz haftada. Haftalık 3 item düşürme sınırınız var. Bunların 2 tanesi kasa, 1 tanesi ise silah. Silah düşürme para limitiniz $100. Maksimum 100 dolarlık item düşebilir. 1. kasa 2. kasa'ya kıyasla daha kolay düşer, 2. kasa daha zor düşüyor.

CS:GO nasıl hızlı kasa düşürülür? Idle sunucuları falan nasıl, işe yarar mı? Sadece haftada 1-2 mi?
Haftada 1 kasa düşürebiliyorsun onu da en hızlı idle serverlerinde düşürebilirsin. Ortalama bir süre vermek zor, bazen 5 dakikada düşüyor bazen 3 saatte. AFK bırakıp bekleyeceksiniz. Bazen 2. kasa da düşebiliyor ama o topluluk sunucularından gelmiyor diye biliyorum.

3 de düşürebilirsin ama imkansıza yakın idle sunucularında daha hızlı düşüyor
4 tane düşürebilirsin kasa ancak bu çok çok az bir ihtimal imkansıza yakın.

Haftada 1 kasa düşürebiliyorsun onu da en hızlı idle serverlerinde düşürebilirsin. Ortalama bir süre vermek zor, bazen 5 dakikada düşüyor bazen 3 saatte. AFK bırakıp bekleyeceksiniz. Bazen 2. kasa da düşebiliyor ama o topluluk sunucularından gelmiyor diye biliyorum.
Topluluk sunucularından geliyor.

4 tane düşürebilirsin kasa ancak bu çok çok az bir ihtimal imkansıza yakın.

Topluluk sunucularından geliyor.
Hocam kesin olan 1 adet kasa topluluktan geliyor biliyorum. Diğer düşebilecek olan ihtimali düşükler gelmiyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı