CS:GO'da neden TR sunucusu yok?

Hocam Valve'ın Source 2'ye geçirdiğini söyledi bir hoca. Ayrıca Valorant çok yeni bir oyun ondan dolayı da hileler az. Birkaç sene içerisinde valorantıda hileciler basar.

CS kadar olmasa da hileler var şu an zaten valoranttada. Daha dün girdiğim 10 rekabet maçının 3 tanesinde hile geldi. Birinde karşı neon oyunun basından ff yazmaya başlayıp hepimizin yerini eliyle koymuş gibi bilip daha bizi görmeden üzerimize şok atıyordu. 2. maçta karşı Reyna'nın yere bakarak sıktığı mermi kafamıza geliyordu. 3. maçta bizim takımdaki Reyna yine adamları eliyle koymuş gibi bulup oldukları yere aim koyup direk HS atıyordu. Gold elo hile kaynıyor şu an, daha ust elolari bilmiyorum bu kolsuzlar yüzünden plata çıkabilmiş değilim henüz. 1 ay oldu oyuna başlayalı.

CS kadar olmasa da hileler var şu an zaten valoranttada. Daha dün girdiğim 10 rekabet maçının 3 tanesinde hile geldi. Birinde karşı neon oyunun basından ff yazmaya başlayıp hepimizin yerini eliyle koymuş gibi bilip daha bizi görmeden üzerimize şok atıyordu. 2. maçta karşı Reyna'nın yere bakarak sıktığı mermi kafamıza geliyordu. 3. maçta bizim takımdaki Reyna yine adamları eliyle koymuş gibi bulup oldukları yere aim koyup direk HS atıyordu. Gold elo hile kaynıyor şu an, daha ust elolari bilmiyorum bu kolsuzlar yüzünden plata çıkabilmiş değilim henüz. 1 ay oldu oyuna başlayalı.

Hocam 2 yıla kalmaz. Fakat CS çok yanlış hamle yaptı. Asıl Source değil de ban sistemi düzeltilmeli bence.

Oyunun hype bitti zaten bu saatten sonra gelse de olur gelmese de olur. TR'nin yarısı Valorant'a geçti. CS:GO solo oynanan bir oyun değil artık ekibin olması lazım yoksa ruskilerle çekilmiyor gram inanın ki.
+ Olarak tick Rate mevzusuna hiç girmiyorum zaten anlayan bilir mevzuyu.
+ 2. olarak ping mevzusu çok problemli elin ruskisi 10 ms alırken biz 40-50 alıyoruz.
+ 3. olarak oyunda 8k saatim var 1-2 hesaptan 2015'den beri (oynamaktaydım.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı