CS:GO'da neden TR sunucusu yok?

Selam beyefendiler ve hanımefendiler, tartışacak 1-2 konu açmayı düşünüyordum. Öncelikle yaklaşık 4 yıldır CS:GO oynamaktayım (Prime olarak) ve bazı şeyler kafamda soru işareti bıraktı. Sizlerin cevaplayabileceğini düşünüyorum.
1- CS:GO'da neden TR sunucusu yok? Valve TR ile bir sıkıntı mı yaşadı da açmıyor? Yoksa başka bir sebebi mi var?
2-Prime olsun veya olmasın, her türlü hile oluyor. Elbet her hileci kolayca yakalanamaz fakat Valve bu hilecilere bir şey yapmıyor mu? Veya hilecilerden bir şekilde para mı kazanıyor?
3-Valorant da oynuyorum. Valorant sunucuları 128 tick, CS:GO ise FACEIT değilse 64 tick diye biliyorum. Yani 128 tick yapması zor bir şey mi? Çok masraflı mı? Yoksa Valve bilerek mi yapmıyor?
İyi sosyaller.

2. sorunun cevabı hile ile oynayan kişilerin fazla olduğundan kitlenin gideceğini düşünüyor bence. Bende hile ile 1 saat falan oynamışımdır (arkadaşımla vs atarken) hiç keyif vermiyor guzel bir vurus yapinca "ne kadar guzel vurdum" olmuyor.

Hocam 2 yıla kalmaz. Fakat CS çok yanlış hamle yaptı. Asıl Source değil de ban sistemi düzeltilmeli bence.

Hilelerle uğraşmayan oyunlar silinip gitmeye mahkumdur valorantinda sonu iyi durmuyor. Oyunun ilk çıktığı zamanlar yayıncılar tanıtım yaparken oyun sırasında maç iptal oldu hile tespit edildi uyarısı geliyordu, zibilyon tane rekabet maçım var daha 1 kere hile tespit edildi deyip maç iptal olmadı. Rakipteki adam açık açık ben hileyim ff verin maçı kazanamazsiniz dediği halde her raund biz ve karşı takım reportladigi halde banlanma falan olmadı -puan yediğimizle kalıyoruz hep. Ayrıca Valorant'ta chat ve mikrofon sorunu var, bazen bir şey yazınca 15-20 saniye sonra gidiyor ve yazınca mikrofonda basılmıyor. Bu sorunu yaşayan tek bende değilim.

Oynayan hala çok var, hadi normal CS'yi geçtim FACEIT giriyor çoğunluk zaten iyi oyuncuların çoğu FACEIT de.

Haklısınız hocam. Beceriksiz bir ben kaldım umarım bende çıkacağım.

Hilelerle uğraşmayan oyunlar silinip gitmeye mahkumdur valorantinda sonu iyi durmuyor. Oyunun ilk çıktığı zamanlar yayıncılar tanıtım yaparken oyun sırasında maç iptal oldu hile tespit edildi uyarısı geliyordu, zibilyon tane rekabet maçım var daha 1 kere hile tespit edildi deyip maç iptal olmadı. Rakipteki adam açık açık ben hileyim ff verin maçı kazanamazsiniz dediği halde her raund biz ve karşı takım reportladigi halde banlanma falan olmadı -puan yediğimizle kalıyoruz hep. Ayrıca Valorant'ta chat ve mikrofon sorunu var, bazen bir şey yazınca 15-20 saniye sonra gidiyor ve yazınca mikrofonda basılmıyor. Bu sorunu yaşayan tek bende değilim.

Hocam oyun bana biraz basit geldi. Yeni çok az şey var. Yoksa olay aynı kur patlat veya çöz. Haritaları çok kötü ayrıca. Eğlenceli olsun diye fracture a tarafında adamların geçebileceği tonlarca yer var.

Haklısınız hocam. Beceriksiz bir ben kaldım umarım bende çıkacağım.

Hocam oyun bana biraz basit geldi. Yeni çok az şey var. Yoksa olay aynı kur patlat veya çöz. Haritaları çok kötü ayrıca. Eğlenceli olsun diye fracture a tarafında adamların geçebileceği tonlarca yer var.
Aynen hocam mantık basit hep aynı şeyler, haritalar küçük bazı haritalarda saldırı yapmak çok kolayken bazı haritalarda savunma yapmak çok kolay. Tırmanış modu eğlenceli bombayla uğraşmadan saldırmak güzel oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı