caliskan0221
Hectopat
Bir saniye beni etiketledim evet ama ben bir öneride bulunmadım. Fotoğrafları kaldırdım evet. Yani öneri verdin tahmin ettin tutmadı yada tavisyene iyiki uymadım gibi yanlış lanse etmeyin lütfen.. adımın geçmesine bile şaşırdım. Nerede ne demişimde uymamışsınız? Konu altta linkte!Fotoğrafları göremedim.
CS20 kasası haal düşüyor diye biliyorum.
Ayrıca daha önceden bir konu açıp sizi etiketlemiştim, size uymayıp kendi bildiğimi yapmıştım, iyi ki de yapmışım.
Etiketlediğiniz konu fotoğrafı ve linki
Kırık diş bileti ve kasaları satılmalı mı?
Sizce kasaları ve bileti satıp eski kasalardan almalı mıyım? Amaç ne? Yani 1.si ne kadar zaman bekletebilirsiniz? 2.si Kaç lira kar etme amacınız var gibi gibi gibi gibi? Ama anlam veremediğim şey. 50 Kasayı 8 Lira gördüğünde 7 Liradan satışa neden koymadınız. Yada şuan bile satsanız zaten...
Özür dilerim ama lütfen artık adım geçmesin lütfen rica ediyorum.Bir saniye beni etiketledim evet ama ben bir öneride bulunmadım. Fotoğrafları kaldırdım evet. Yani öneri verdin tahmin ettin tutmadı yada tavisyene iyiki uymadım gibi yanlış lanse etmeyin lütfen.. adımın geçmesine bile şaşırdım. Nerede ne demişimde uymamışsınız? Konu altta linkte!
Etiketlediğiniz konu fotoğrafı ve linki
Kırık diş bileti ve kasaları satılmalı mı?
Sizce kasaları ve bileti satıp eski kasalardan almalı mıyım? Amaç ne? Yani 1.si ne kadar zaman bekletebilirsiniz? 2.si Kaç lira kar etme amacınız var gibi gibi gibi gibi? Ama anlam veremediğim şey. 50 Kasayı 8 Lira gördüğünde 7 Liradan satışa neden koymadınız. Yada şuan bile satsanız zaten...www.technopat.net