Benim de öyle bir arkadaşım var, ama Dust 2'de de FPS fazla değil. Ben orda sadece Dust 2 giren abilerden bahsettim. (Abi dedim çünkü adam gençliğinde 1.6 oynayarak büyümüş, ordan Dust 2'yi yıllardır oynuyor, başka map de bilmiyor.)Türklerin çoğu Mirage daha çok FPS veriyor diye giriyor, mesela bizim arkadaşlar.
Yok hocam, bunları da rehbere ekliyecektim ama unutmuşum, 60 HZ monitörde 500 FPS almak gereksiz ama 300 FPS'ye kadar oynanabilir, 60 FPS ile 300 FPS arasında gecikme süresi bakımında dağlar kadar fark var.Monitörün 60Hz olduğu sürece ki çoğu kişinin öyle istersen 500 FPS al bir yararı olmaz diye biliyorum hocam.
Güzel tavsiye.
Download hızım 25Download hızınız 24mbps altındaysa evde kimsenin interneti özellikle Instagram'ı kullanmadığından emin olun.
En iyi diye bir şey yok. Herkesin bildiği surf haritası da surf ski to go (surf ile alakası yok. Herkesin amacı birbirini vurmak) ama ben oraya surf_utopia öneririm.Koyayım hemen hocam, çok teşekkür ederim öneriniz için.
Hocam benim abone olduğum hiçbir surf haritası yok, sizce en iyi surf haritası hangisi. Benim o konuda bilgim yok.
5 kisilik arkadas grubuyuz her mac beraber giriyoruz ve hepimiz seckin hesabız yillardir. Ancak seckinde olsak duada etsek o hile kesinlikle geliyor maalesef...Altın kural: Hile gelmesin diye dua edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.