CS:GO’da Sadece Hileler Var

Çok rapordan düşmez, farklı sebepleri var. Direk kırmızıya düşürenlerden biri yasal olmayan sitelere giriş yapmak Steam hesabıyla.
Hiçbir şeye girmiyorum. Sadece oyunu oynuyorum. Karşı takımla iletişimde dahi bulunmuyorum. Altta rapor edip spamliyorlar. 50 rapordan falan sonra kırmızı oluyor. Hesabım sadece 1 yilda 1 ay yeşil kaldı.
 
Çoğu oyunda hilelere mağruz kalıyoruz, buna yapacak bir şey yok. Ücretsiz sürümü ve seçkin olmayan hesaplarla oyuna girmek onlarla daha çok karşılaşmanı sağlıyor.
 
Seçkin hesap değilse maalesef normaldir. Seçkin hesap ve düşük ping sürelerimle pek hileye denk gelmiyorum. Ama CS:GO'nun popüler olduğu zamanlarda birkaç kez hile kullanana denk gelmiştim. Tabii aradan yıllar geçti. Bu arada bahsettiğim tecrübelerim rekabetçi için geçerli. Bir ara Faceit'te de oynadım. Fakat 64 tick / 128 tick haricinde değişen birşey gözlemlemedim. İki tarafta da sürekli Avrupalılar denk geldiği için çoğunlukla aynı tip oyuncular. Hiç kimse sorun çıkartmıyor, maçlar zevkli geçiyor. Çoğunlukla da Mirage ve Cache haritalarında oynuyorum. CS:GO için hala en çok oynadığım oyun diyebilirim.
 
5500 saatim var. 2017'de başladım CS:GO'ya. İlk başladığımda 3 maçımdan birinde hile olurdu. Saatim arttıkça, rankım arttıkça hile azalmaya, yok olmaya başladı. Valve güven faktörü ve seçkin hesap seçeneği getirince hileleler iyiden iyiye azaldı. Şu an için eskisi gibi hile kalmadı bence. Kesinlikle oyun saati ve seçkin hesap olayıyla ilgili diyebilirim tecrübemle.
 
Bu bedava olayı valve nin işine geliyor çünkü hile ile banlan sonra yeni hesap aç oyna gaben bundan para kazanıyor
Beleş versiyonu oyna eğer oyunu seviyorsan 2 maç sonra paralisini alasın geliyor. Adamlar nurdan kazanıyor. Hile istemiyorsan paralı al mantığı.
 
Bu hilelerde ucuz değil yani öyle internetten direkt indirebileceğin tarzda bir şey değil. Bunlara 250tl civarında ödeyen insanlar var. Neden böyle bir şey yaparlar anlamış değilim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı