CS:Go'da Sebepsiz Ban Yemek

Mertwinchester

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese, Counter strike global offansive oynarken troller yüzünden ban yedim. Olayı şöyle anlatayım; Rekabetçi girmiş güzel güzel ounumu oynuyordum 2 troll arkadaşa denk geldim. Beni oyundan attılar ve sürpriz. 1 hafta ban yediniz sebep ise son zamanlarda çok fazla oyundan atıldınız. O gün ilk oyunumdu ve 1 haftadır girmemiştim. Bunu valveye nasıl iletebilirim? Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu maalesef hepimizin en büyük sorunlarından biri. Ticket atsanda birşey olacağını zannetmiyorum.Tek çözüm en az 1 arkadaşınla beraber oynamak. 5 kişi girmeni tavsiye ederim.

VAC sistemi haksız yere ban veren bir sistem değil atılma kotanızı doldurmuş olduğunuz için ban yemişsiniz ayrıca 2 troll arkadaş diyorsunuz 4 kişinin evet vermesi gerekiyor yani takım olarak atmışlar sizi madem sadece 2 troll vardı diğer takım arkadaşların niye istemedi seni ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı