Senden yüksek ranklı oyuncularla gir.
Hocam size tavsiyem bence Faceit Premium alıp Faceit'de oynamanız. Eğer Valve'in sunucularını tercih ediyorum derseniz de, 5 kişi bir takım bulun ve o şekil de oynayın. Ayrıca bir günde ne kadar Win/Lose oranınız varsa kendiniz hesap ederek o gün o kadar oyun girin. Ki tekrar söylüyorum fakat oyunun tadı Faceit Premium serverlarında çıkıyor benden demesi.Arkadaşım Nova III, benden kötü oynamasına rağmen aramızdaki rank farkı "fazla" olduğundan beraber giremiyoruz. Başkası bulmam gerekecek sanırım![]()
Hocam size tavsiyem bence Faceit Premium alıp Faceit'de oynamanız. Eğer Valve'in sunucularını tercih ediyorum derseniz de, 5 kişi bir takım bulun ve o şekil de oynayın. Ayrıca bir günde ne kadar Win/Lose oranınız varsa kendiniz hesap ederek o gün o kadar oyun girin. Ki tekrar söylüyorum fakat oyunun tadı Faceit Premium serverlarında çıkıyor benden demesi.![]()
O yıllık alırsanız aylık fiyatı o kadar. Şu anda aylık alırsanız 60 TL gibi bir şeydi sanırım.Ben de anlayamadım onu, Faceit CS:GO 19,99 TL diyor ancak aylık alayım deyince 40 TL'ye falan çıkıyordu.
Silver 1 de çok fazla stack var faceit in 3 leveli gibi önerim senden daha yüksek ranklı insanlarla gir karşıyada yüksek geleceği için rank atlaman daha da kolaylaşacağını düşünüyorum silver 2 den 1 yıl boyunca çıkamayan arkadaşım vardı mg lerle girip 3 gün içinde rank atlamıştı bir kez o çukurdan çıkınca devamı geliyor nova larda rank atlamak çok basit zaten zorlanacağın ikinci kısım mg de olur oradada çok fazla stack var. bu olayın 1000+ galibiyetle de alakası yok 177 galibiyetle le oldu hesabım oyunu bıraktığım için 3 ay geri nova 3 den başladım şuan 220 maçta lem im globale çıkmam en fazla 100 maçımı alır faceit demeyin boş yere faceit 7 levelim...7 yıldır oynuyorum oyunu. İlk 5 yıl bilgisayarım çok kötüydü ve saçma sapan rekabetçi girerek rank düşüyordum. Şimdi ise o saçma maçların acısını çekiyor olmam gerekiyor ki, Silver I'de 65 galibiyet almama, hep MVP olup 30-40+ vurmama karşın Silver II yüzü bile göremedim. Hak ettiğim yerin Nova ortası-sonu olduğunu düşünüyorum. Fazlasında gözüm yok ancak bu rankta oyun cidden zevkli değil. Hiçbir şekilde zorlanmıyorum, üstüne boşu boşuna vakit harcıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Hep aynı haritalarda da oynamıyorum ki? Anlamadım gitti.
Ben oyuna eğlenmek için giren birisiyim 5 li konuşarak takımca hareket etmenin verdiği ayrı bir zevk vardır ticari bir amacınız tatmin edicek bir egonuz yoksa faceit pre almaya gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü 1 ay boyunca faceit pre de götümü yırtıp ssg ejder ateşi almak için çabaladım 70 wini aldım ancak günde 13 maç attığım zaman oldu işte oyunuda o zaman 3 ay bıraktımBen de anlayamadım onu, Faceit CS:GO 19,99 TL diyor ancak aylık alayım deyince 40 TL'ye falan çıkıyordu.
Rütben silinene kadar bekle, silindikten sonra oyun at. Ben arkadaşımla Usta Altın Nova (4) rütbesindeydik. Oyuna uzun süre sonra girdik beni Efsanevi kartal rütbesine attı, arkadaşımı bir alt rütbe olan Seçkin Usta Muhafız'a attı. Tabi bu dediğim yoldaşa özel olabilir, yoldaş girmiştik.
Rütben silinene kadar bekle, silindikten sonra oyun at. Ben arkadaşımla Usta Altın Nova (4) rütbesindeydik. Oyuna uzun süre sonra girdik beni Efsanevi kartal rütbesine attı, arkadaşımı bir alt rütbe olan Seçkin Usta Muhafız'a attı. Tabii bu dediğim yoldaşa özel olabilir, yoldaş girmiştik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.