Hayır hile kullanırsa ban yemesini istiyor.Adam hile değilse neden ban yemesini istiyorsun?
Dostum bilmiyorsan boş konuşma. Nova 1'sin bunu yazdığına göre, aynı Rankta isen OverWatch'ını yüksek Rank yada aynı Rank'ta ki müfettişler izler, sadece bir kişinin isteğine göre ban yemiyorsun! Anlayın şunu. Hile değilseniz " B-A-N Ye-Mez-Sin. "Yiyebilirsiniz. Overwatchları 12 yaşındaki nova 1 çocuklar yapıyor. Her sis vuruşuna hile hile raporlayın bunu diyorlar.
Öncelikle merhabalar.
Dün rehine kurtarma modundaydım ve hangarın demir duvarları mermi geçiriyordu. Ben de sıkayım dedin ve yanlışlıkla bir T'ye HS attım. Sonraki gün de bir sunucuda dust2'de oynuyordum ve b kısmındaki tünel smoke ile kapanmıştı. Ben de Tune'li M4A1-S ile taradım ve 2 vuruşum da adama HS olarak gitti. Sorum şu ki bu iki sebep yuzunden ban yer mıyım? Yersem kac gun icerisinde belli olur? Ve de Overwatch sadece rekabetçi ve yoldaşta geçerli fakat basit eğlencede geçerli değil mi? Lutfen biliyorsanız cevaplayın.
Bilemedin, silver 2 idim. Sen çok bilgilisin herhalde. Geçen haftalarda gerçekleşen VAC dalgasında on binlerce insan haksız ban yedi.Dostum bilmiyorsan boş konuşma. Nova 1'sin bunu yazdığına göre, aynı Rankta isen OverWatch'ını yüksek Rank yada aynı Rank'ta ki müfettişler izler, sadece bir kişinin isteğine göre ban yemiyorsun! Anlayın şunu. Hile değilseniz " B-A-N Ye-Mez-Sin. "
Ayrıca kafanızın rahat etmesi için;
" cl_mute_enemy_team 1 "
Haksız ban yiyen oturur açılmasını bekler forum köşelerinde ban yedim diye ağlamaz, bilmem kaç yıldır oynuyorum DMG'yim ben niye ban yemedim? Her maç 6 - 7 kere sisten vuruyorum OW düşüp ban niye yemedim? Ya da durduk yere " Haksız Ban " niye yemedim?Bilemedin, silver 2 idim. Sen çok bilgilisin herhalde. Geçen haftalarda gerçekleşen VAC dalgasında on binlerce insan haksız ban yedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.