CS:GO'da sürekli HS yiyorum

O HS atanların bence %70'i hile artık CS'de hilesiz maç bulmak çok zor her maç en az 2 tane hile geliyor bu sayı bazen 3'e falan çıkıyor cidden çileden çıkıyorum o zaman.
Bazıları non-prime oynayıp hilelerden şikayet ediyo valveye para ödemeden ne yapmasını bekliyosun sence seni önemsiyo mu ben 900 saatlik cs oynamamda max 8-9 mevlana gördüm 180 win yoldaştada 193 win 1 tane mevlana gördüm. Ve her maç hs oranım %50 den düşmüyo arada %70e kadar çıkıyo

Genelikle hile ya da makro kulanıyorlar benim gibi yapın oğraşmayın fazla direk reportlayın temiz ise zaten bir şey olmuyor ama hile varsa icabına bakılıyor.
Bariz hile 62 frag mı olur o kadar iyi oynayan global arkadaşlarım var böyle bir frag yapamıyorlar.

Gayet oluyor en fazla lem elosuna çıktım ve trol için nova elo hesaplarla oynadım bazen gayet rahat 55 60 kil alıyorum.

Takoz gibi ağır mouse kullanıyorsanız uzaktan atabilirsiniz; hem de kolunuza göre değişir. Ak ile aim atamayabilirsiniz ama tek tek uzaktan sıkmayı deneyin ne derecede oynadığınızzı öğrenmek için. Veya iyi oynayıp oynamadığınızı ölçmek için Ölüm maçı atın daha zorlu olur.

Vallahi bıktım artık yahu. :D herkes xantares gibi profesyonel olmuş da benim mi haberim yok? Hangi durum/pozisyon olursa olsun HS yiyerek ölüyorum. Şurda adam var mı diye bakayım diyorum, HS yiyorum. Bir yerde pusmuş beklerken adam gelip beni gördüğü an HS atıyor. Çok uzaktan MP9/pompalıyla ile 2-3 kere HS atıyorlar. (Rastgele tararken) kötü oynadığımı da düşünmüyorum, niye böyle oluyor anlamıyorum. :D (rankım nova 3). Her maç en az 20, ortalama 25-30 kill alıyorum. KD oranım hep 1 ve üstü oluyor. Size de böyle oluyor mu?

Dostum öncelikle nasıl oynadığını görmemiz gerek. Ben en fazla lem olsuna çıktım ve sağdan soldan bulduğum nova hesaplarla eğlencesine rank oynadım. Kendi hesabımla 1K bot kesmeden rank atmam ısınmadan rank girmeyin ve ses kasmanız lazım eğer Shift kullanmıyorsan kesinlikle kullanmalısın çünkü ben seni görmesem ve sadece sesini alsamda üstüne aim koyarım o derece anlaşılır. Aim koyulacak yerleri ezberle mesela D2 longdan çıkarken aim koyulucak tonla yer var sırayla çık ve çıkarken ateş etmeye hazır ol. Ayrıca nova elosu o kadar sa yetenekli oyuncuların bulunduğu bir yer değil yani P90 alıp harıl harıl rush atarak 55 60 kil aldığım oluyor bir oyunda.

Genelde ısınmadan rekabetçi giriyorum ve taktiksiz, bomba kullanmadan oynuyorum. Bunlar bayağı önemli demek ki. Artık mümkün olduğunca mapleri öğrenir, taktik yapar ve bomba kullanırım. Teşekkürler önerin için. :D
Dostum öncelikle nasıl oynadığını görmemiz gerek. Ben en fazla lem olsuna çıktım ve sağdan soldan bulduğum nova hesaplarla eğlencesine rank oynadım. Kendi hesabımla 1K bot kesmeden rank atmam ısınmadan rank girmeyin ve ses kasmanız lazım eğer Shift kullanmıyorsan kesinlikle kullanmalısın çünkü ben seni görmesem ve sadece sesini alsamda üstüne aim koyarım o derece anlaşılır. Aim koyulacak yerleri ezberle mesela D2 longdan çıkarken aim koyulucak tonla yer var sırayla çık ve çıkarken ateş etmeye hazır ol. Ayrıca nova elosu o kadar sa yetenekli oyuncuların bulunduğu bir yer değil yani P90 alıp harıl harıl rush atarak 55 60 kil aldığım oluyor bir oyunda.

Aynen dediğiniz gibi herkes profesyonel gibi oynuyor ama genellikle sadece Dust2 haritasında. Peek önemli bir konu rakip sizi siz onu görmeden o sizi daha önce görecek şekilde peeklememeye dikkat edin. Shiftle çıkılacak yer var wide yani geniş peek yapılacak yer var. Strafe peek de önemli. Awplere karşı köşelerde kesinlikle Shiftle çıkmayın. Ezber noktalardan peeklememeye çalışın. Aynı yerden 2 kez peeklemeyin pozisyonu değişin. Mümkün olduğunca rakibin tahmin etmeyeceği şekilde oynayın. Aim placement yani nişangah yerleştirme denilen şeyi oturtmaya çalışın. Ve en önemlisi ısınmadan maça girmeyin. Suprem-global olarak tavsiyelerim bunlar.

oyuna girdiğim ilk 30 dk bende öyleyim :D elim ısındıktan sonra tam tersi oluyor :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı