CS:GO'da takılmalar

izmitli7741

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. CS:GO oynarken rakibi gördüğümde ve beni vurduğunda(özellikle), yürürken veya koşarken 1-3 saniyelik takılmalar oluyor sürekli. Arada sırada olsa takmayacağım ama son zamanlarda aşırı olmaya başladı. FPS 70-130 arası olduğu halde oluyor bunlar. Ayarlarda yapabileceğim düzeltme veya konsola yazabileceğim bir kod var mıdır? Çok araştırdım ama bulamadım.

1-sisteminizi tam olarak yazın.
2-konsola fps_max_0 yazın ve fps_max_menu_0 (yanlış olabilir zaten seçeneklerde doğrusu çıkacaktır)
Yok hocam internet konusunda bir problem olduğunu düşünmüyorum zira 35-50 ping arası değer alıyorum.

Kaç derecede çalıştığına bakmadım henüz ama işlemci kullanımı yüzde 50-70 civarlarında seyrediyor.
-i3 540.
-Radeon HD 6570 2 GB 128 Bit.
-8 GB RAM.

Ekran kartından olabilir.

1-sisteminizi tam olarak yazın.
2-konsola fps_max_0 yazın ve fps_max_menu_0 (yanlış olabilir zaten seçeneklerde doğrusu çıkacaktır)

Ekran kartından olabilir.
-intel i3 540
-Radeon Hd 6570 2gb 128 bit (kullanım yüzde 30 civarlarında oyun sırasında)
-8 gb ddr3 1333mhz ram
-wd green 500 gb hdd
-wd green 240 gb ssd
-windows 10 pro

Dediğiniz kodları daha önceden yazmıştım sanıyorum onlar direk fps değerlerine etki ediyor -emin olamakla beraber- . Benim sorunum fps yüksek olmasına rağmen kısa saniyeli oyun görüntü donması da diyebilirim aslında 1-3 saniye arasında. işmecimin fanını yeni temizledim ve termal macunu da yeni değiştirdim 1-2 ay öncesinde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı