CS:GO'da Uzun Bekleme Süreleri ve Sürekli Hile Gelmesi

Eiesenhower

Hectopat
Katılım
8 Nisan 2020
Mesajlar
821
Yer
İstanbul
Arkadaşlar CS 1200 saatim var hiçbir zaman hile vs kullanmadım, yaklaşık 3 hafta önce rekabetçi modundan birkaç defa çıktım ve maksimum 2 saatlik bir ceza aldım. Bu cezalardan sonra 3 haftadır maç bekleme süreleri uzadı sadece bir map seçtiğim zaman 20 dakika boş boş bekliyorum yine de maç gelmiyor. Çoklu map seçince 7-8 dakikada maç bulunuyor ama bu sefer seçkin olmayan hesaplarla hilelere denk geliyorum adamın maksimum level 7 ya da 8 50 ya da 60 saati var açık açık hile yani her maçta garanti geliyor. Nova 2'den Silver 4'e kadar düştüm. Aynı PC'den abimin hesaba girdiğim zaman normal şekilde sorunsuz oynuyorum. Güven faktörüm düşmüş olabilir ama 3 haftadır her gün 3-4 saat oynadım maçtan vs. ayrılmadım kurallara uygun şekilde oynadım yine de sorun devam ediyor, yok mu bunun bir çözümü? Cevaplarınızı bekliyorum...
 
Benim rankım supreme idi. Bu adamlar sayesinde nova 1 2 civarlarında geziyorum şu anda. Vuramıyorum adamları daha çıkar çıkmaz kafama yiyorum. Bu adamlar nasıl nova diye şaşırıyorum bazen.
 
Güven faktörün düştüğü için olabilir.
3 haftadır hiç mi düzelmez ? Oyunu terk etmek bu kadar mı sorun haline gelir önceden de terk ediyordum 6 saatlik banlar yiyordum böyle sorunlar yaşamadım.
Benim rankım supreme idi. Bu adamlar sayesinde nova 1 2 civarlarında geziyorum şu anda. Vuramıyorum adamları daha çıkar çıkmaz kafama yiyorum. Bu adamlar nasıl nova diye şaşırıyorum bazen.
Adamlara zerre ses vemiyorum hiç alakası olmayan yerden gelip beni vuruyor :D Komik olan kısmı seçkin olmanın ne avantajı var seçkin olmayan yan hesabında hile açan adam bizimle eşleşiyor.
 
Oyun hilelere çözüm bulamaz ise yakın zamanda biter zaten. 750 saatim var ama maalesef hileler ve ruslar yüzünden oyundan soğudum. Senin yaşadığın olayı bende yaşadım. 1-2 ay düzgün şekilde kurallara uygun oynarsan eski haline döner. Benim 3 ay gibi bir sürede düzeldi nedeni ise rusların beni sebepsiz yere takımdan atmalarıydı.
 
CS:GO'yu çıktığı gün satın almış biri olarak söylüyorum hayatımda offline oyun harici oda GTA Vice City vs. Dir hiçbir zaman hile kullanmadım kullanan insanlarada elimden geldiğince karşı durdum ama hileden dolayı VAC ban yedim kaldırılmadı oyunu bıraktım bir süre sonra tekrar başladım yeni hesapla bu sefer de karşıma artık utanmasa rövaşataya kalkıp beni vurucak adamlar gelmeye başladı adam baseden çıkmıyordu o an anladım ki CS:GO bitmiş Online bir rekabetçi oynuyacaksam arada sırada Valorant girerim oda sadece haftada bir bilemedin 2 maç onun dışında Online oyunlara elimden geldiğince soğuk davranıyorum en iyisi (not CS'nin mekanikleri ve oynanışı hala beni kendine hayran bırakır ama işte destek sıfır oyunda)
 

Geri
Yukarı