Bilgisayarımda şöyle uygulamalara bir baktım Adobe, HWMonitor, mouse ve klavye driver, Google Earth ve Chrome+uBlock Origin, Opera(bazen VPN'sini açıyorum ama Steam'e VPN ile girmeye gerek duymadım), antivirüs, Malwarebytes ve AdwCleaner, VLC, WinRAR, editplus ve klasik Windows programları vs var. Bir de ara sıra yükleyip bilgisayarı temizleyip sonra tekrar kaldırdığım CCleaner, bilgisayarımı sadece oyun ve not tutmak için kullandığımdan daha fazla programa ihtiyaç duymuyorum. Bunlarda herhangi bir sıkıntı yoktur herhalde?
Peki bunlar dışında VAC ban yiyeceğimiz herhangi olası programlar neler? Elbette hile programlarını sormuyorum onlar zaten hile
Not: Ekstra soru. Komple yeni bir sisteme geçersek (sıfır) oyun bizi başka şahıs olarak algılayıp VAC banlamaz değil mi?
Peki bunlar dışında VAC ban yiyeceğimiz herhangi olası programlar neler? Elbette hile programlarını sormuyorum onlar zaten hile
Not: Ekstra soru. Komple yeni bir sisteme geçersek (sıfır) oyun bizi başka şahıs olarak algılayıp VAC banlamaz değil mi?
Son düzenleyen: Moderatör: