CS:GO'da XP kazanılıyor mu?

Ninj4hakan

Hectopat
Daha fazla  
Normalde ben Valorant oyuncusuyum, lakin Valorant'tan şu aralar cidden sıkıldım ve 2 gün önce CS:GO indirdim.
50 saatim falan oldu ve hatırladığım kadari ile FACEIT diye bir şey vardı FACEIT programını indirdim ardından giriş yaptım ve üst üste Win alıyorum 15 20 maç oldu ve %85 winrate var lakin ben ne level atlayabiliyorum ne bir rank seviyesine ulaşabildim hani öyle düz girmiyorum ben Valorant oyununda dia 3 rankında bir arkadaşınızım yani ciddi bir performans sergileyip üst üste edd olduğum maçlar boşunaymış gibi hissediyorum, ben şimdi XP falan kazanıyor muyum ya da rank falan anlamadım hiçbir şey.

Not; ben CS:GO oyununu yıllar önce oynamıştım ama şimdiki CS:GO hakkında en ufacık bir fikrim bile yok yıllar önce derken 4 5 yıl önce oynadım.

FACEIT 3 Lvl'den başlatır sizi. Maç kazandıkça da puan kazanırsınız ve bu şekilde level atlarsınız. Yani emekleriniz boşa gitmiyor oynamaya devam edin.

FACEIT 3 Lvl'den başlatır sizi. Maç kazandıkça da puan kazanırsınız ve bu şekilde level atlarsınız. Yani emekleriniz boşa gitmiyor oynamaya devam edin.

Demek istediğim CS:GO içinde bir ranka ulaşamadım dahat seçkin diye bir şey var diyor anlamadım orasını pek illa onu mu almam lazım?

Demek istediğim CS:GO içinde bir ranka ulaşamadım dahat seçkin diye bir şey var diyor anlamadım orasını pek illa onu mu almam lazım?
Hocam dediğim gibi, FACEIT oynadığınızda normal oyunda herhangi bir şekilde rank ve exp kazanamazsınız. Normal oyunda exp ve rank kazanmak istiyorsanız FACEIT değil normal rekabetçi girmeniz gerek, ve prime sahibi olmanız gerek.

FACEIT'i ayrı bir platform olarak düşünün orada ki rankınız oyun içi değiştirmiyor. FACEIT'in kendi rank sistemi var sadece. Ve FACEIT oynamak oyun içi maçlara göre daha iyi bir deneyim sunar. Tercih size kalmış.

Ben şimdi level veyahüt bir ranka yerleşmek istiyorsam "seçkin" adında bir şey var ingilizcesi "Prime" bunu almam mı gerekiyor?
Evet.

Bir ara 20 level olunca Prime oluyorsunuz gibi bir şeyler söylüyorlardı tam hatırlamıyorum lakin ben şimdi rank yerleştirmesi istiyorsam 300 Türk lirası mı vermeliyim yoksa başka bir seçeneğim var mı? Eğer doğru ise 20 level olsam seçkin olabiliyor muyum? Ve şu anda şok oldum seçkin 300 Türk lirası, bu oyuna neler olmuş böyle.
Her zaman böyle miydi yoksa yeni falan mı geldi bu seçkin mevzusu.

Bir ara 20 level olunca Prime oluyorsunuz gibi bir şeyler söylüyorlardı tam hatırlamıyorum lakin ben şimdi rank yerleştirmesi istiyorsam 300 Türk lirasımı vermeliyim yoksa başka bir seçeneğim var mı? Eğer doğru ise 20 level olsam seçkin olabiliyor muyum? Ve şu anda şok oldum seçkin 300 Türk lirası, bu oyuna neler olmuş böyle.
Her zaman böyle miydi yoksa yeni falan mı geldi bu seçkin mevzusu.

Eskiden vardı hocam. Onu kaldırdılar artık para ödemek zorundasınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı