Rehber CS:GO'da yapılması zor olan başarımlar

VAC korumalı sunucuya girmediğiniz için bu başarım sırasında sıkıntı olmuyor fakat bazı kişiler ban yemişken bazı kişiler uzun süredir oynuyor ve sıkıntı görmüyor. Ben kendimi garantiye aldım tabi isteyen program ile de yapabilir ama tavsiye etmem.
Aynı şekilde 2017 ya da 2018de yapmıştım program ile bütün başarılarım full ve hala ban yemedim 2000+ saatim var csgo da.
 
Selamlar öncelikle herkese. Geçenlerde CS:GO'da bütün başarımları bitirmenin bir yolunu arıyordum fakat bazın oyun haritaları resmi sunucudan kaldırıldığı için nasıl yapabileceğimi araştırdım sizler için derledim.
1) İlk öncelikle Shorttrain, Dust, Aztec, Sugarcane haritalırının başarımından başlayalım, bu harita resmi sunuculardan silindiği için botlara karşı oynamanız gerekiyor.
Atölye haritalarından oynadığımızda başarım elde edemiyoruz bunu not düşmek istedim.
Geliştirici konsolunu açıp "map de_aztec", "map de_dust", "map de_shorttrain demolition", "map de_sugarcane demolition" yazıp bu harita başarımlarını kazanabilirsiniz.

Eki Görüntüle 889694

Not: Eğer harita başlamıyorsa atölye haritalarından indirip CS:GO'nun ana map klasörüne atacaksınız ardından yukarıda belirttiğim kodları gireceksiniz.
2) Office haritasında 14 cam kır görevi Office haritasının 2018'de aldığı camın kırılış tarzının değişmesinden sonra bu başarım günümüzde mümkün değil fakat yapmanın bir yolu var. Aşağıdaki verdiğim atölye haritasını ana map klasörüne atıcaksınız (orijinal dosyanızı saklayınız), ardından konsola "map cs_office" yazıp CT takımını seçeceksiniz 14 cam kırdığınız zaman başarım size gelmiş olacaktır.

Eki Görüntüle 889693

3)
1 bomba ile 5 düşmanı öldür görevini aşağıda belirttiğim atölye haritasına girip bombayı kurmanız ve patlatmanız yetiyor.
Haritada sıkıntı çıkarsa aşağıdaki komutları yazabilirsiniz.
-attack;-attack2;-use;-forward;-back; sv_cheats 0; mp_humanteam any

Eki Görüntüle 889708

4) Silahlarla 100 düşman öldürme ve 500 rehine kurtar görevini buradan yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 889716

5) Yıkım modunda 1000 maç kazan ve yıkım modunda 5000 maç oyna gibi görevi buradan yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 889717

Eğer başka bir başarımda sorun yaşarsanız buraya ekleyebilirim umarım hoşunuza gider.
Takıldığız yerleri sormaktan çekinmeyin lütfen yardımcı olurum.
Bana kalırsa yapmamak daha iyi âciz durumda göstermemek için kendimizi :) tabi herkesin kendi seçimi...
 
Aztec ve Shorttrain görevi için hangi haritaları yüklüyoruz, ben resmi olanları yüklediğimde görev olmuyor.
 
Aztec ve Shorttrain görevi için hangi haritaları yüklüyoruz, ben resmi olanları yüklediğimde görev olmuyor.
Hocam atölyeden direk oynuyorsanız olmaz steam/csgo/maps/workshop dan hangi hartitanın başarımını istiyorsanız kopyalayıp csgo/maps klasörünün içine atacaksın ardından ''map de_shorttrain demolition'' yazınca göreceksin ki botlarla yıkım maçına giriyorsun silah satın alamayabilirsin maçı tamamen bitirmen önemli, bitirmezsen nişancı başarımını kazanamazsın.
 

Geri
Yukarı